Setari Cookie-uri

10 Produse naturiste anticelulitice

Combate celulita natural si eficient! Iti punem la dispozitie 10 produse naturiste anticelulitice atent alese, usor de utilizat si cu preturi accesibile. Obtii efecte anticelulitice ca la salon, la tine acasa!

Ulei anti-celulita cu mesteacan

Ulei anti-celulita cu mesteacan

Pret: 92,00 lei

Pentru comanda si alte informatii accesati Bio-cosmetics.ro

Printr-un masaj regulat cu acest ulei inmiresmat de plante medicinale, in combinatie cu o alimentatie echilibrata si cu sportul, pielea castiga in elasticitate, devine vizibil mai neteda si devine sensibil si masurabil mai ferma.

Testele dermatologice confirma eficienta uleiului anti-celulita cu mesteacan. Dupa doar 28 zile pielea devine cu 22% mai ferma şi cu 21% mai neteda. Deasemenea, testele dermatologice confirma imbunatatirea aspectului exterior al pielii celulitice de la 3,5 la inceputul studiului pana la 2,6 dupa 28 zile de utilizare regulata***.*** Clasificarea aspectului exterior al pielii cu celulita: 0=fara celulita – 4 = celulita puternica.

Formula sa activa inovatoare este data de extractele din mesteacan, rozmarin si ruscus. Uleiurile vegetale pretioase de jojoba, germeni de grau si samburi de caise sunt absorbite in straturile adanci ale epidermului, care asimileaza astfel substantele active continute de aceste uleiuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.