Setari Cookie-uri

Top 10 alimente care te slabesc in talie

Stim cat de greu este sa ne mentinem talia subtire si sa eliminam surplusul de tesut adipos din aceasta zona! Indiferent de anotimp talia subtire va fi mereu la moda. Asadar va propunem sa descoperiti cateva secrete nutritionale care va ajuta sa aveti un abdomen plat.

Nuci, alune, caju

Nuci, alune, caju

Fructele oleaginoase contin acizi grasi omega 2 si omega 6, substante considerate a fi esentiale in rpocesul de mobilizare a grasimilor din depozitele adipoase. Altfel spus, fara acesti acizi grasi moleculele grase din depozitele celulare nu ar putea fi mobilizate si mai departe metabolizate. Asadar arderea grasimilor incepe prin actiunea acestor acizi.
Nutritionistii recmanda ca o data la 2-3 zile sa consumati, la gustarea de fructe de dupa-amiaza, si fructe oleaginoase: nuci necoapte, alune necoapte, caju, migdale, fistic, macadamias, mieji de seminte necopti etc. Este important ca aceste fructe oleaginoase sa nu fie coapte, pentru ca prin prepararea termica se distrug proprietatile uleioase ale acestor alimente.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.