Setari Cookie-uri

De ce nu slabesti? Iata cel putin 10 motive

Slabitul nu inseamna o dieta nesanatoasa, nu inseamna un life-style nesantos! Daca incerci sa slabesti de ceva vreme si nimic nu pare sa dea rezultate, acestea ar putea fi motivele.

6. Trebuie sa mananci mai mult

Contrar falsei credinte populare, capcana in care am cazut cu toate pana acum – „pentru a slabi trebuie sa te infometezi”, de fapt trebuie sa manacam mai mult. Daca pur si simplu reduci brusc cantitatea de grasimi si calorii, nu faci decat sa iti infometezi corpul care va incepe sa stocheze rezerve care sa ii serveasca pentru o perioada lunga de timp. Este indicat sa mancam cu atentie, putin si des, nu sa ne auto-infometam, tulburand toate procesele metabolice ale corpului.

5. Micile concesii

Ai impresia ca iti urmaresti cu atentie alegerile alimentare, dar in acelasi timp te inseli singura fiind prea indulgenta in privinta anumitor gustari. Se intampla adesea aceasata, daca ai un stil de viata agitat. Este mai bine sa iti notezi un jurnal al dietei cu alimentele pe care ai voie sa le mananci si cele la care, in mod foarte strict, trebuie sa renunti, fara NICIO CONCESIE. Nu uita sa faci si miscare. Rezultatele, vei vedea, vor fi surprinzatoare.[...]

Citește și:

Citeste continuarea: De ce nu slabesti? Iata cel putin 10 motive in Suplimentul de Tratamente Naturiste by Garbo.ro


Ideea articolului via www.gizmocrazed.com

Foto main: Shutterstock.com; dieta

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.