Setari Cookie-uri

Solutii rapide de intinerire faciala la care poti apela in preajma sarbatorilor

Medicii esteticieni ofera astazi o gama larga de solutii pentru intinerirea faciala si imbunatatirea aspectului pielii.

Comunicat de presa

Chirurgia estetica moderna face adevarate minuni pe chipul nostru si toate femeile doresc ca trecerea anilor sa nu fie vizibila pe fetele lor.

Pentru cele care nu sunt adeptele chirurgiei plastice, dar si pentru cele care doresc o procedura rapida si nedureroasa care sa imbunatateasca aspectul fizic mai ales acum, in preajma sarbatorilor de iarna, aflati ca exista proceduri estetice nechirurgicale care imbunatatesc semnificativ aspectul fetei.

Ce trebuie sa stim despre rejuvenarea faciala?

Rejuvenarea faciala este o tehnica care foloseste o varietate larga de tratamente pentru a combate fortele care actioneaza asupra tegumentului fetei, deoarece semnele imbatranirii apar mai vizibile la nivelul fetei decat in orice alta zona a corpului.

Factorii care accelereaza procesul de imbatranire pot fi: expunerea la soare, vant, caldura sau frig excesiv, poluarea chimica si biologica, modificarile hormonale, scaderea productiei de colagen, subtierea pielii ca urmare a actiunii radicalilor liberi, modificarile de la nivelul oaselor faciale, subtierea si alungirea ligamentelor faciale, obiceiurile zilnice de ingrijire a pielii, dieta, fumatul, etc.

Citește și:

Rejuvenarea faciala incepe de la tratamente simple, neinvazive, care pot imbunatati imperfectiunile superficiale ale fetei si se continua cu tratamentele invazive, chirurgicale, mai ample, prin care se urmareste imbunatatirea semnificativa a tegumentului fetei.

Afla la ce solutii salvatoare de rejuvenare faciala poti apela in perioada Sarbatorilor de Iarna!
Exista si miracole peste noapte? Da, insa ele trebuie intretinute. Medicina de preventie si tehnicile chirurgicale noninvazive castiga din ce in ce mai mult teren in Romania. Astfel, foarte populare in pragul sarbatorilor de iarna sunt procedurile anti-aging noninvazive – injectiile cu Botox, acidul hialuronic sau mezoterapia.

Foto@Shuttersock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.