Setari Cookie-uri

Solutii rapide de intinerire faciala la care poti apela in preajma sarbatorilor

Medicii esteticieni ofera astazi o gama larga de solutii pentru intinerirea faciala si imbunatatirea aspectului pielii.

“Aceste proceduri sunt preferate in special in randul femeilor de peste 35 de ani, pentru ca dau un aspect luminos si odihnit al fetei, corecteaza micile imperfectiuni, sunt rapide si fara dureri. In principiu, 8 din 10 femei care se prezinta in cabinetul meu pentru o mica “imbunatatire”, aleg o procedura noninvaziva.”, subliniaza chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.
marire-buze-iasi

Recomandarile chirurgului estetician Silvia Stanculescu-Vasalos pentru sarbatori!

Injectiile cu botox si acid hialuronic sunt la mare cautare, mai ales inaintea sarbatorilor de iarna, pentru care femeile vor sa arate impecabil. Se incepe cu un tratament cu Botox care duce la relaxarea pielii si reducerea ridurilor de la ochi, frunte sau gat. Totodata, pentru a obtine un efect anti-aging asemanator cu al liftingului facial, dar intr-o maniera nechirurgicala, este recomandat ca pacientele sa apeleze la injectiile cu acid hialuronic.

Citește și:

Botoxul este unul dintre cele mai cunoscute remedii in estomparea ridurilor. Acesta actioneaza asupra ridurilor prin vasodilatatie, determinand relaxarea si "inghetarea" tegumentului. Efectele unei injectii cu toxina botulinica sunt vizibile dupa primele 48 de ore de la interventie, dar rezultatul final poate fi apreciat dupa o perioada de 7-14 zile.

Acidul hialuronic este cea mai rapida alternativa anti-ageing, fiind utilizat de esteticieni atat pentru umplerea ridurilor cat si pentru marirea buzelor, actionand in profunzimea stratului pielii, unde formeaza un film transparent, invizibil si elastic.

Datorita faptului ca aceasta substanta apare in mod normal in corpul uman, toleranta organismului fata de ea are un grad mai ridicat. Rolul acidului hialuronic este de a proteja si conserva caracteristicile principale ale pielii, mentinand-o sanatoasa, vitaminizata si elastica.

Citește și:

Acidul hialuronic este o substanta care nu da alergii, nu trebuie testata in prealabil, iar efectul de intinderire si estompare a ridurilor este imediat. De asemenea, recomand acidul hialuronic si pentru o crestere in volum a buzelor sau o imbunatatire a formei acestora. Efectul este imediat, dureaza cateva luni si procedura nu este deloc costisitoare.

O alta recomandare este mezoterapia, o procedura de intinerire faciala prin intermediul careia pielea devine mai luminoasa si elastica, obtinandu-se un efect de stralucire.”, a adaugat Silvia Stanculescu-Vasalos.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.