Setari Cookie-uri

Cum slabim in luna IANUARIE

Luna ianuarie este una speciala - mai exact este luna dupa excesele alimentare din perioada Sarbatorilor de Iarna, astfel ca trebuie sa ne reechilibram metabolismul si sa ne refacem silueta.

Hidratarea corespunzatoare - lipsa unui consum adecvat de lichide, in special in perioada in care alimentatia este foarte bogata in grasimi si zaharuri, poate cauza blocaje intestinale si probleme digestive. Asigurarea unei cantitati optime de lichide, ajuta la stabilizarea nivelului glicemic, grabeste eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste functionarea ficatului si a sistemului cardiac si mentine senzatia de satietate un timp indelungat.

Mentinerea unui stil de viata sanatos si a unei activitati fizice regulate pot fi suplimentate si de utilizarea unor produse cu rol in echilibrarea metabolismului. Acestea sunt importante intrucat, dupa sarbatori, nivelul crescut al glicemiei si colesteroului pot cauza deranjamente metabolice. Pagosten de la Ropharma este un produs destinat managementului greutatii, contine inulina, o fibra solubila ce da senzatia de satietate mai multa vreme (o forma usor administrabila de acid acetic - otet), fara a mari cantitatea de zahar din sange sau numarul caloriilor. Acesta este un remediu vechi si recunoscut in curele de slabire, prin reducerea apetitului, incetinirea digestiei si a absorbtiei intestinale, astfel ca organismul utilizeaza la un nivel mai scazut caloriile din alimentatie si simultan faciliteaza tranzitul intestinal. In plus, studiile au demonstrat ca otetul scade nivelul colesterolului rau si il creste pe cel bun.

Citește și:

De asemenea, inulina stimuleaza absorbtia eficienta a vitaminelor si mineralelor din alimentatie si potenteaza absorbtia de calciu, ajutand astfel la mentinerea sanatatii oaselor. Inulina mai ajuta si la mentinerea unui nivel optim de energie si vitalitate pe parcursul intregii zile.

Durata curelor cu Pagosten se va stabili in functie de greutatea corporala, o cura dureaza pana la 3 luni, urmata de o pauza de o luna, apoi administrarea se poate relua, iar comprimatele se vor administra cu 30 de minute inainte de masa.

Sfaturi oferite de Dr Tania Bejan, medic specialist Ropharma

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.