Setari Cookie-uri

Efecte UIMITOARE: Tratamente pentru PAR pe care sa le incerci acasa

Deseori mastile de par sunt dificil de preparat si necesita mult timp, motiv pentru care multe dintre noi le evita. Dar v-ati gandit ca exista preparate pentru par care se pastreaza in recipiente si se folosesc cu usurinta la fiecare spalare?

tratamente naturale homemade pentru par pe baza de ulei de catina, ulei de ricin, ulei de cocos, unt de shea, pentru par subtire, par gras, par degradat, caderea parului si calvitie Puneti pe cap un prosop cald in care infasurati tot parul, apoi va faceti de treaba prin casa ori urmariti un film timp de o ora. Dupa aceasta perioada in care serul a actionat intens, puteti sampona parul si va puteti relua ritualul obisnuit de ingrijire.

Recipientul se pastreaza la frigider, nu mai mult de 10 luni. Se va agita inainte de fiecare folosire.

Ser natural hommade pentru par gras

Ingrediente:

Se amesteca foarte bine ingredientele si se punt intr-un recipiend de sampom.

Serul se va folosi o data pe saptamana, intr-o seara cand se face baie la cap. Se piaptana parul, apoi se aplica la nivelul scalpului acest ser, masand energic un minut. Se acopera perul cu un prosop gros si se lasa serul sa actioneze timp de o ora, timp in care realizati treburi casnice sau urmariti serialul preferat.

Citește și:

Apoi samponati parul si urmati ritualul obisnuit de ingrijire.

Serul se pastreaza la frigider, nu mai mult de un an de zile.

IMPORTANT: Nu opriti tratamentul ales mai devreme de jumatate de an, efectele va vor convinge sa il urmati permanent.

Foto: Shutterstock.com

Aboneaza-te si tu la Newsletterul Healthy pentru a primi si alte informatii din SANATATE. De asemenea iti recomandam sa vizitezi Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.