Setari Cookie-uri

Cum tratezi acneea prin terapia florala Bach

Acesta afectiune a pielii debuteaza de obicei la inceputul pubertatii. In general, acneea dispare odata ce ne maturizam, insa in anumite cazuri poate sa persiste si dincolo de varsta de treizeci de ani.

Nu uita ca esti frumoasa!

Acneea iti spune ca tu nu te vezi drept o persoana frumoasa. Este important sa-ti schimbi perceptia pe care o ai despre tine insuti. Scrie pe o foaie de hartie zece calitati pe care le ai si adauga una in plus in fiecare zi. Cere celor din jur sa te ajute daca intampini dificultati.

Afla cum te percep ceilalti!

Este important pentru aceste persoane sa accepte ca sunt frumoase in ciuda fricilor si slabiciunilor cu care se confrunta. Sa stie ca limitele lor sunt temporare pentru ca fiecare fiinta umana evolueaza fara incetare in propriul sau ritm.

De asemenea, este important sa stie ca sunt niste persoane bune chiar daca nu raspund asteptarilor celorlalti. Nu ne-am nascut pe Pamant pentru a implini nevoile altora, ci pentru a-i oglindi pe ceilalti si a-i ajuta astfel sa se cunoasca mai bine.”, a adaugat D-na Cristina Cuza.

Citește și:

Nu uita ca nu trebuie sa faci ceva exceptional pentru a crede ca insemni ceva. Valoarea ta nu vine din ceea ce ai sau ceea ce faci, ci din ceea ce esti. Fi tu insuti, o persoana autentica, naturala, constienta de talentele si calitatile tale, de ratiunea ta de a fi!

In fiecare dimineata, priveste-te in oglinda si spune-ti cu convingere: Sunt o persoana frumoasa, speciala, minunata si ma bucur ca traiesc!

Cum te ajuta terapia florala Bach?

Remediile florale Bach sunt recunoascute pentru echilibrarea starilor emotionale care conduc la acnee. Exista 38 de remedii florale Bach si fiecare remediu este asociat cu o stare emotionala.

Remediile florale Bach care pot fi de ajutor in acnee sunt indicate in functie de starile emotionale si mentale care o cauzeaza.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.