Setari Cookie-uri

Scapa de PUNCTELE NEGRE: 5 retete naturale dovedite

Femei din lumea intreaga relateaza in paginile internetului care sunt metodele care le-au ajutat sa scape de punctele negre.

Scapa de punctele negre: masca purifianta cu albus de ou

Aceasta masca este foarte delicata cu tenul, femei din toata lumea lauda aceasta metoda pentru eficienta sa in combaterea punctelor negre.

Este o masca ce se obtine usor, putand fi preparata cu usurinta acasa. Curatati in prealabil tenul cu apa calda din abundenta. Pregatiti apoi un bol in care ati pus albusul de la doua oua. Bateti bine pana obtineti o consistenta lichida, mai putin gelatinoasa. Daca aveti ten acneic, puteti pisa si doua pastile de aspirina. Aplicati apoi albusul pe ten intr-un strat subtire, cu ajutorul unei pensule.

tratament-puncte-negre-masca-cu-albus-de-ou.jpg

Cand acest strat este aproape uscat, aplicati un nou strat, mai generos. Cand al doilea strat este bine uscat, aplicati in zonele afectate de punctele negre al treilea strat si lasati apoi sa actioneze 15-20 de minute. In tot acest timp veti simti tenul usor strans, insa tocmai acest efect ajuta la “lipirea” punctelor negre de masca si indepartarea acestora odata cu indepartarea mastii.

Citește și:

Dupa cele 15-20 de minute inmuiati un prosop in apa calda si puneti-l pe fata pana se inmoaie masca. Apoi cojiti delicat albusul de pe ten si clatiti fata cu apa din abundenta.

Pielea ramane fina si catifelata, iar dupa cateva luni de aplicari se poate observa si o estompare a ridurilor. Un puternic efect antirid il prezinta si masajul cu miere prezentat mai sus.

Aceasta masca este recomandata o data sau de doua ori pe saptamana.

Foto: albus de ou @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.