Setari Cookie-uri

Scapa de PUNCTELE NEGRE: 5 retete naturale dovedite

Femei din lumea intreaga relateaza in paginile internetului care sunt metodele care le-au ajutat sa scape de punctele negre.

Scapa de puncte negre: clasicul masaj cu malai

Femei din toata lumea folosesc aceasta metoda pentru a scapa de punctele negre, metoda care este foarte utilizata si pe meleagurile noastre. Aveti nevoie de o ceasca sau un bol in care veti pune o lingura de malai, apoi peste aceasta adaugati ulei de masline (sau alt ulei extravirgin cunoscut ca avand efecte benefice la nivelul tenului: ulei de argan, ulei de canepa etc.).

Pentru o intensa hidratare si efect de intinerire puteti adauga cateva picaturi de zeama de lamaie si o lingurita de miere. Este indicat sa pregatiti aceasta compozitie dimineata si sa o puneti la frigider unde va sta peste zi. In tot acest timp malaiul se inmoaie si nu va mai avea un efect prea abraziv cand va fi aplicat pe ten.

Seara, cand nu mai aveti niciun drum de facut (pentru a evita incarcarea tenului cu praf si alte impuritati dupa ritualul de ingrijire), curatati bine tenul si aplicati compozitia pregatita dimineata. Va sugeram sa folositi tifon sau un burete pentru fata. Masati energic tenul, insistand peste un minut pe zonele afectate de punctele negre.

Citește și:

Pentru ca acest tratament realizeaza o abraziune delicata la nivelul tenului, este indica ca a doua zi sa folositi o crema de fata cu protectie UV.

Acest tratament este indicat o data pe saptamana.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.