Setari Cookie-uri

Remedii BIO pentru CADEREA PARULUI

Tot mai multe femei se confrunta cu aceasta problema: caderea parului. Remediile BIO actineaza intens, fara efecte toxice, stimuland cresterea si regenerarea firului de par.

Ulei organic de ricin presat la rece

Ulei organic de ricin presat la rece

BIO-Cosmetics va ofera uleiul de ricin, cunoscut si sub denumirea “ulei de castor”, obtinut prin presare la rece, este caracterizat printr-o vascozitate foarte ridicata ( este cel mai dens ulei vegetal).
Gratie acestei texturi particulare, uleiul de ricin este un excelent umectant si baza de dispersare a pigmentilor (ideal in compozitiile cosmetice de machiaj).
Bogatia in acizi grasi specifici (acid ricinoleic ), fac din acest ulei un produs de ingrijire cu virtuti uimitoare, cunoscute inca din antichitate (regina Cleopatra folosea uleiul de ricin pentru a-si indeparta machiajul).
Uleiul de ricin este un ulei renumit pentru proprietatile de regenerare si fortificare a parului, genelor si sprancenelor. Asigura unghii mai rezistente, hraneste si hidrateaza tegumentele. Favorizeaza cresterea parului.

Citește și:

Aboneaza-te si tu la Newsletterul Healthy pentru a primi si alte informatii din SANATATE. De asemenea iti recomandam sa vizitezi Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.