Setari Cookie-uri

Retete HOMEMADE extraordinare: 3 Masti cu MIERE revitalizante pentru TEN

Esti adepta ingrijirii naturale? Tenul tau are nevoie de mai multa atentie, se descuameaza ori punctele negre te deranjeaza? Sau poate vrei sa estompezi ridurile! Iti propunem masti hranitoare si revigorante pentru ten, cu efecte detoxifiante si intens purifiante, pe baza de miere.

Masca intens purifianta cu miere si argila

Puteti folosi orice tip de argila doriti pentru aceasta masca – vezi efectele tipurilor de argila asupra tenului in paginile acestui articol.

masca pentru ten cu miere si argilade facu acasa - masca homemade naturala pentru ten

Aceasta masca este recomandata tuturor tipurilor de ten. Masca este intens hranitoare si purifianta, fiind adresata tutror problemelor tenului. Se va evita aplicarea acestei masti pe leziuni deschise sau piele iritata, probioticele din iaurt pot avea efect negativ daca exista leziuni la nivelul pielii.

Ingrediente:

  • o lingurita de iaurt natural;
  • o lingurita de miere;
  • 10 picaturi de vitamina A si 10 picaturi de vitamina E (avem nevoie de o cantitate mai mare de vitamine, pentru ca o parte vor fi retinute de praful de argila).
  • se adauga argila amestecand continuu ingredientele, pana obtineti o pasta moale.

Aplicati masca la nivelul tenului, gatului si decolteului si lasati-o sa actioneze 30 de minute. Pentru efecte impotriva punctelor negre, aplicati metoda de tamponare cu degetele, detaliata in descrierea primei masti din acest articol.

Citește și:

Se clateste apoi pielea cu apa din abundenta si nu se folosesc alte produse cosmetice. Masca este recomandata seara, inainte de culcare, de doua ori pe saptamana.

Foto: masca pentru ten cu miere si argila - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.