Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Descopera ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana in planul sanatatii fizice si psihice!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Se anunta o saptamana obositoare, plina de drumuri, evenimente si situatii care va consuma energetic si emotional. Spre finalul saptamanii este posibil sa va simtiti pur si simplu epuizati.

Din pricina agitatiei veti fi tentati sa faceti excese alimentare, sa renuntati la miscare si sa realizati un haos in viata voastra. Toate acestea duc la scaderea imunitatii, la cresterea riscului de a contacta boli de sezon sau la posibila agravare a unor boli deja existente. De aceea este recomandat sa incercati sa va relaxati mai mult si sa va acordati atentia de care aveti nevoie pentru a va mentie starea de sanatate.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Evenimentele din ultimele zile v-au dat peste cap, in special in planul emotional. Sunt o serie de situatii care va ravasesc serios echilibrul interior, in fata carora nu stiti cum sa reactionati si care va consuma energia.

Citește și:

Pe fond de stres este posibil sa va imbolnaviti sau sa apara tulburari de somn, dureri de stomac, tulburari ale digestiei etc. Incercati sa cereti sfaturi si celor din jur, este posibil ca acestia sa va ajute in solutionarea unor probleme.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gemeni

Saptamana aceasta va poate aduce o serie de urmari, de efecte ale faptelor voastre din trecutul apropiat. Urmarile propriilor decizii sau alegeri vor continua sa vina pe parcursul a jumatate de an de acum inainte, asadar putem spune ca ati intrat intr-o perioada karmica, plina de invataminte, de refaceri a sistemelor de valori, de reeducare etc.

Starea de sanatate este destul de buna, bolile de sezon nu par sa va creeze probleme. Sistemul nervos este insa slabit, astfel incat este posibil sa va confruntati cu stari de nervozitate, de depresie, cu dureri de cap, insomnii sau amorteli in anumite zone ale corpului.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

Este o saptamana frumoasa pentru voi, dragi nativi Rac. Sunteti apreciati de cei din jur, iubiti si rasfatati, reusiti sa va faceti noi cunostinte si chiar sa evoluati atat in proiectele personale, cat si in plan social si spiritual.

Starea de sanatate este foarte buna. Alergiile si bolile de sezon va pot crea mici neplaceri, insa astrele nu anunta nimic grav.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Cateva greseli din trecut par sa va urmareasca si sa va ceara acum pedeapsa. Sunteti pusi in fata unor situatii delicate si este indicat sa nu luati decizii rapide si nici sa nu vorbiti inainte de a va cantari bine vorbele.

Daca in plan psihic multe depind de voi, in planul sanatatii fizice astrele va protejeaza. Primiti energie astrala, iar organismul vostru prezinta o mare capacitate de regenerare. Sistemul imunitar functioneaza de asemenea bine, asadar bolile de sezon par sa va ocoleasca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.