Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Descopera ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana in planul sanatatii fizice si psihice!

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

In plan psihic saptamana este destul de solicitanta. Apar responsabilitati noi, care pot tine de familie, de prieteni sau persoan dragi pe care nu va doriti sa le dezamagiti. Planul emotional este intens solicitat si spre finalul saptamanii va puteti simti epuizati.
Starea de sanatate este destul de buna, desi este posibil ca bolile de sezon sa va produca ceva neplaceri. Astrele nu anunta insa boli grave si nici riscuri pentru accidente, asadar putem spune ca, in ansamblu, nu in privinta sanatatii fizice ar trebui sa va faceti griji in aceasta saptamana.



HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Traversati o perioada in care va puneti multe intrebari si totodata doriti sa faceti curatenie in cercul de prieteni. Pur si simplu nu doriti sa mai tolerati persoanele care va fac rau, care va indispun. Este posibil sa stricati cateva relatii in aceasta saptamana.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, desi nu exista motive sa va ingrijorati, simtiti totusi unele semnale pe care corpul vostru vi le trimite, semnale ce va ridica o serie de intrebari. Poate ar trebui sa faceti unele modificari in stilul de viata, poate dieta nu vi se potriveste. In tot cazul, deveniti atenti sau chiar foarte atenti la alegerile pe care le faceti zi de zi.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

In plan psihic sunteti optimisti, inventivi si comunicati excelent cu cei din jur. Este o perioada buna pentru a invata lucruri noi sau pentru a va redefini sistemul de valori. Ajungeti sa dati prioritate altor lucruri sau poate chiar sa vreti unele schimbari chiar de la voi.

Sanatatea fizica este destul de buna, astrele nu aduc motive de ingrijorare. Sunteti insa sensibili in fata alergenilor, asadar cei care sunt alergici pot avea simptome mai accentuate in aceasta perioada.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

In plan psihic si emotional inca se mai duc lupte. Cautati solutii pentru problme mai vechi pentru care, se pare, sunteti cumva raspunzatori, chiar daca vreti sa acceptati adevarul sau nu. Aceste lupte interioare va pot obosi si epuiza. Veti avea tendinta sa va lasati influenatati de cei din jur, sa plecati urechea la sfaturile acestea, insa astrele atrag atentia ca ati putea face greseli de proportii. Asadar actionati prudent.

Starea de sanatate este destul de buna. In ciuda stresului, organismul vostru prezinta o buna capacitate de regenerare, iar imunitatea este crescuta.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Va asteapta multe situatii noi, multe lucruri de invatat, multe relatii de inchegat si treburi de facut – toate acestea intr-o singura saptamana. Ce mai, putem spune ca viata voastra este destul de agitata, dar si frumoasa, caci traiti multe momente de neuitat in aceasta perioada, care va ajuta sa evoluati in plan spiritual.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine. Poate ati dori sa va odihniti mai mult, insa reusiti sa faceti fata stresului. Exista un risc pentru situatii neprevazute in planul sanatatii, asadar va recomandam prudenta in stilul de viata.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

In plan psihic si emotional saptamana va aduce evenimente mai... rare. Va intalniti cu persoane dragi pe care nu le-ati mai vazut de mult timp, cu colegi de scoala sau prieteni din copilarie. Depanati amintiri si reusiti sa creati relatii care va vor fi de mare ajutor in viitorul apropiat.

Starea de sanatate este destul de buna, iar voi chiar mizati in aceasta perioada pe adoptarea unui stil de viata cat mai sanatos. Doar oboseala nu va da pace. Incercati sa va odihniti mai mult.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

In aceasta saptamana aveti multe planuri, iar cei dragi reusesc sa va dea de lucru, la propriu sau la figurat. Asadar acasa atmosfera este foarte dinamica, chiar nu veti avea timp sa va plictisiti.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna. Atentie la coloana vertebrala si articulatii in general, pot sa apara inflamatii si dureri destul de intense, care sa va strice buna dispozitie.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.