Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Tinctura de marar si infuzia de schinduf pentru cresterea sanilor

Tinctura de marar poate fi folosita ca atare sau in combinatie cu infuzia de schinduf (o lingurita de tinctura la o cana de infuzie, infuzia realizandu-se conform instructiunilor de pe pachetul cu seminte de schinduf pe care il cumparati de la plafar).
Tinctura de marar este cea mai populara, aceasta administrandu-se de 3 ori/zi; inainte de mesele principale cu 15-20 minute se ia cate o lingurita diluata in 100 ml apa de tinctura. Tratamentul dureaza 3 saptamani, apoi se ia o pauza de o saptamana, iar apoi se poate repeta. In aproximativ 2 luni se pot observa rezultatele.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
In cazul aparitiei unor reactii adverse se va intrerupe imediat tratamentul si se va cere sfatul unui medic. Este important sa procurati tinctura de marar care contine si prospect pentru a intelege si efectele mai putin placute ale folosirii acesteia, cum ar fi durerile foarte mari de sani.

In general infuzia de schindus se prepara astfel: 2 lingurite de pulbere de seminte de schinduf se pun intr-o jumatate de cana de apa fierbinte, se lasa de seara pana dimineata, dupa care se filtreaza; maceratul se pune deoparte, iar pulberea ramasa se opareste cu o jumatate de cana de apa fierbinte, dupa care se lasa la racit 20 minute. Se strecoara si se combina cu tinctura de marar. Se bea o cana de doua ori pe zi timp de 21 de zile, apoi se reia consumul dupa o pauza de doua saptamani. Sanii pot creste cu pana la 30%.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: