Kudika
11 Noiembrie 2009

Multe femei sunt adesea nemultumite de unele aspecte ale corpului lor: fie circumferinta taliei este nemultumitoare, fie forma picioarelor, soldurile etc. Intre acestea, nemutumirea adusa de sanii mici determina multe femei sa recurga la tot felul de metode pentru a le mari dimensiunile, incepand de la cele naturale si culminand cu chirurgia estetica. In ceea ce priveste metodele nechirurgicale de marire a sanilor, exista mai multe posibilitati naturale pe care le puteti incerca.

Tinctura de marar si infuzia de schinduf pentru cresterea sanilor

Tinctura de marar poate fi folosita ca atare sau in combinatie cu infuzia de schinduf (o lingurita de tinctura la o cana de infuzie, infuzia realizandu-se conform instructiunilor de pe pachetul cu seminte de schinduf pe care il cumparati de la plafar).
Tinctura de marar este cea mai populara, aceasta administrandu-se de 3 ori/zi; inainte de mesele principale cu 15-20 minute se ia cate o lingurita diluata in 100 ml apa de tinctura. Tratamentul dureaza 3 saptamani, apoi se ia o pauza de o saptamana, iar apoi se poate repeta. In aproximativ 2 luni se pot observa rezultatele.

In cazul aparitiei unor reactii adverse se va intrerupe imediat tratamentul si se va cere sfatul unui medic. Este important sa procurati tinctura de marar care contine si prospect pentru a intelege si efectele mai putin placute ale folosirii acesteia, cum ar fi durerile foarte mari de sani.

In general infuzia de schindus se prepara astfel: 2 lingurite de pulbere de seminte de schinduf se pun intr-o jumatate de cana de apa fierbinte, se lasa de seara pana dimineata, dupa care se filtreaza; maceratul se pune deoparte, iar pulberea ramasa se opareste cu o jumatate de cana de apa fierbinte, dupa care se lasa la racit 20 minute. Se strecoara si se combina cu tinctura de marar. Se bea o cana de doua ori pe zi timp de 21 de zile, apoi se reia consumul dupa o pauza de doua saptamani. Sanii pot creste cu pana la 30%.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: