Tinctura de marar si infuzia de schinduf pentru cresterea sanilor

Tinctura de marar poate fi folosita ca atare sau in combinatie cu infuzia de schinduf (o lingurita de tinctura la o cana de infuzie, infuzia realizandu-se conform instructiunilor de pe pachetul cu seminte de schinduf pe care il cumparati de la plafar).
Tinctura de marar este cea mai populara, aceasta administrandu-se de 3 ori/zi; inainte de mesele principale cu 15-20 minute se ia cate o lingurita diluata in 100 ml apa de tinctura. Tratamentul dureaza 3 saptamani, apoi se ia o pauza de o saptamana, iar apoi se poate repeta. In aproximativ 2 luni se pot observa rezultatele.

Exercitii pentru sani mai fermi
In cazul aparitiei unor reactii adverse se va intrerupe imediat tratamentul si se va cere sfatul unui medic. Este important sa procurati tinctura de marar care contine si prospect pentru a intelege si efectele mai putin placute ale folosirii acesteia, cum ar fi durerile foarte mari de sani.

In general infuzia de schindus se prepara astfel: 2 lingurite de pulbere de seminte de schinduf se pun intr-o jumatate de cana de apa fierbinte, se lasa de seara pana dimineata, dupa care se filtreaza; maceratul se pune deoparte, iar pulberea ramasa se opareste cu o jumatate de cana de apa fierbinte, dupa care se lasa la racit 20 minute. Se strecoara si se combina cu tinctura de marar. Se bea o cana de doua ori pe zi timp de 21 de zile, apoi se reia consumul dupa o pauza de doua saptamani. Sanii pot creste cu pana la 30%.

Sanii mici si sanii mari: Lucruri pe care trebuie sa le stii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: