Setari Cookie-uri

(P) Inovatie pentru tenul tau

Toate femeile vaneaza frumusetea! Din pacate insa, dupa varsta de 30 de ani trecerea timpului incepe sa fie citita pe chipurile noastre.

Toate femeile vaneaza frumusetea! Din pacate insa, dupa varsta de 30 de ani trecerea timpului incepe sa fie citita pe chipurile noastre.

Dietele pe care le urmam, stresul de zi cu zi, mesele dezordonate, somnul incomplet, fumatul, oboseala, poluarea din mediu, toate isi lasa o urma pe chipul nostru. Ideea este sa intervenim rapid si sa incercam sa prevenim orice dezechilibru al tenului nostru, caci riscul aparitiei ridurilor creste cu fiecare zi ce trece, iar odata aparute nu mai pot fi sterse decat cu bisturiul.

Alimentatia este principalul mijloc prin care celulele pielii isi procura nutrientii necesari. Totusi, chiar daca urmam un regim alimentar corect, pielea se afla printre ultimele destinatii unde ajung nutrientii alimentari. Tocmai de aceea ar trebui ca hrana noastra zilnica sa contina un surplus de vitamine pentru a asigura necesarul celulelor epidermice.

Aceste celule ale pielii se hranesc pe baza nutrientilor ajunsi in tesutul subcutanat, care difuzeaza in piele. Pentru o difuzie suficienta este nevoie ca pielea sa isi pastreze structura, iar aceasta este in stransa legatura cu nutrientii primiti. Daca acestia nu sunt suficienti, celulele epidermice isi pierd din functionalitate, structura pielii se modifica si nutrientii vor fi absorbiti mai greu, ceea ce va antrena in continuare producerea dezechilibrului. Astfel se creaza un cerc vicios care duce in scurt timp la aparitia ridurilor. Dar ce facem daca avem kilograme in plus? In acest caz este inevitabila urmarea unui regim de slabire care cu siguranta nu va contine factorii necesari pentru o piele tanara. Dar cum sa slabim mentinandu-ne o piele sanatoasa? Cum sa eliminam stresul si alti factori nocivi care actioneaza negativ si aspura tenului?

Ce ne sfatuiesc expertii nutritionisti

Femeia moderna traieste o viata activa, urmeaza diverse diete, mananca dezordonat, se lupta cu stresul zilnic. Astfel, aportul zilnic de acizi Omega 3 si 6, de oligoelemente si antioxidanti este insuficient pentru mentinerea sanatatii si al aspectului general al pielii. In consecinta, semnele imbatranirii devin mai rapid vizibile si la nivelul pielii, care isi pierde tonusul, elasticitatea si hidratarea.

Si cum semul care ne tradeaza cel mai mult varsta il reprezinta ridurile, cea mai buna arma impotriva acestora este prevenirea aparitiei lor. Pentru ca pielea noastra sa aiba un aspect sanatos in ciuda tuturor activitatilor pe care le are o femeie moderna, specialistii din nutritie si dermatologie s-au unit creand o formula inovatoare pentru ten: Garnier Nutritionist. Datorita complexului de acizi Omega 3+6, zinc si magneziu, pielea va fi rasfatata zilnic astfel incat sa se mentina tanara si sanatoasa pentru cat mai mult timp.
Kudika
11 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.