Setari Cookie-uri

(P) Inovatie pentru tenul tau

Toate femeile vaneaza frumusetea! Din pacate insa, dupa varsta de 30 de ani trecerea timpului incepe sa fie citita pe chipurile noastre.

Aceasta linie de produse inovatoare ce imbina nutritia cu dermatologia vine cu solutii pentru fiecare tip de ten, destinate in special femeilor aflate la varsta de 30 de ani.

Gama Garnier Nutritionist

Crema hidratanta pentru ten uscat si mixt: datorita zincului pe care il contine regelaza sebumul si hidrateaza delicat tenul.

Crema Garnier Nutritionist pentru piele uscata: datorita continutului bogat in lipopeptide extrase din alune ajuta la producerea adecvata de lipide si reda pielii tale stralucirea naturala.

Crema regeneranta pentru conturul ochilor
- datorita cafeinei pe care o contine combate cearcanele si pungile de sub ochi, avand efect decongestionant si stimuland regenerarea pielii.

Crema Garnier Nutritionist pentru noapte - aceasta crema lucreaza pentru tine in timp ce dormi. Aplicata seara la culcare, datorita structurii sale lamelare, aceasta crema actioneaza pana dimineata mentinandu-ti pielea hidratata continuu. Folosind-o regulat, in ficare dimineata pielea ta va arata mai odihnita si mai stralucitoare.




Kudika
11 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.