Setari Cookie-uri

10 ingrediente de evitat din produsele cosmetice

Daca iti doresti produse naturale si vrei sa le eviti pe cele sintetice, atunci este importanta sa stii ce ingrediente nu trebuie sa contina produsul respectiv. Obisnuieste-te sa citesti etichetele si refuza sa utilizezi cosmeticele semi-naturale pentru par si piele. Iata o parte dintre compusii chimici care nu ar trebui sa se gaseasca printre ingredientele produselor de ingrijire a parului si pielii, asa-zise naturale :

10. Stearalkonium Chloride este o substanta chimica utilizata in balsamuri de par si diferite creme. A fost produsa de industria textila pentru tratarea tesaturilor si este o solutie mult mai ieftina si usor de folosit in compozitia produselor pentru par decat utilizarea extractelor naturale din plante care au totusi un rol benefic.

Langa aceste ingrediente se mai pot adauga multe altele folosite in industria produselor care sustin ca iti ingrijesc pielea si parul. Acum ca ai aflat ce contin o buna parte din cosmeticele de pe piata iti poti revizui lista de produse de ingrijire a corpului despre care credeai ca sunt naturale si ca sporesc sanatatea pielii tale. Renuntand la cosmeticele care nu sunt naturale, fabricate cu ingrediente petrochimice si alte substante sintetice si trecand la cele cu adevarat naturale, vei putea remarca diferenta si vei vedea cum dispar unele probleme dermatologice cu care te-ai confruntat pana la acel moment.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.