Setari Cookie-uri

Tehnici noi in tratarea celulitei

Celulita este o problema cu care 90% din femei se confrunta si se pare ca aceasta afectiune a tesutului gras subcutanat are predilectie pentru femei. Indiferent de varsta si de greutate, celultita isi face aparitia in special pe coapsele si abdomenul femeilor.

Cum scapam de celulita?


Tratarea celulitei a reprezentat o problema si se stie ca inlaturarea acesteia nu este deloc usoara. Este nevoie de multa rabdare, de planuirea unui program care sa includa o dieta echilibrata, exercitii fizice practicate cu regularitate si de asemenea o serie de tratamente care sa favorizeze refacerea tesutului subcutanat si, evident, inlaturarea celulitei.

Tehnici noi in tratarea celulitei


Astazi exista deja o serie de tehnici revolutionare privind tratarea celulitei. Iata cateva dintre cele ale caror rezultate s-au dovedit a fi printre cele mai bune.

Folosirea undelor sonore


In cadrul unei conferinte sustinuta de Dermastyle am aflat de un nou aparat revolutionar ce lupta impotriva celulitei – Duolith. Acesta este cea mai recenta descoperire privind remodelarea corporala si reducerea pachetului adipos avand la baza principiul undelor sonore, folosite pentru prima data in medicina estetica. Cura terapeutica necesita intre 6 i 20 de sedinte, a cate 10-20 de minute, in functie de gradul de afectare a zonei tratate. Pentru rezultate rapide si de lunga durata este recomandat ca tratamentul cu undele de soc sa fie aplicat de 3 ori pe saptamana, o luna de zile fiind suficienta pentru a castiga lupta impotriva celulitei.

Aceasta tehnica este recomandata atat persoanelor care se confrunta cu aspectul inestetic datorat celulitei cat si sportivilor care au nevoie de o recuperare rapida.

Pana acum undele de soc au mai fost folosite in domeniul urologiei (pentru spargerea pietrelor la rinichi spre exemplu, favorizand eliminarea mai rapida si mai putin dureroasa a acestora), neurologiei, angiologiei, stomatologiei, medicinei veterinare si kinetoterapiei. De curand undele de soc vor fi deci folosite si in chirurgia estetica pentru remodelarea corporala si inlaturarea celulitei.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.