Setari Cookie-uri

Liftingul facial te reintinereste

Liftingul reprezinta cea mai buna solutie pentru atenuarea prejudiciilor estetice ale varstei, la nivelul fetei. Operatia de lifting este una dintre cele mai solicitate de catre femei, datorita potentialului rapid si durabil de redare a trasaturilor fetei peste care trecerea timpuli si-a pus amprenta. Practic, acesta interventie este sinonimul cel mai apropiat de reintinerirea faciala, iar rezultatele pot fi spectaculoase daca se asociaza si cu alte tehnici ale chirurgiei estetice de reconditionare faciala.

• Studierea amanuntia a celor trei etaje ale fetei:
- Superior: frunte, pleoape, tample, sprancene, ridurile dintre sprancene;
- Mijlociu: obraji, buze, nas, dentitie;
- Inferior: barbie si gat;

• Starea pielii, amplasarea ridurilor, a zonelor de aderente a pielii, a depozitelor de grasime, a tipului de par, nivelul si conturul implantarii parului permitand chirurgului sa aleaga un tip de lifting:
- Lifting cervico-facial complet, cel mai frecvent practicat;
- Lifting segmentar, frontal sau temporal, asociat cu interventii estetice la nivelul sprancenelor si/sau pleopelor;
- Lifting fronto-cervico-facial

Pe plan psihologic
Este important sa se precizeze calitatea motivatiei care se afla la originea solicitarii intervnetiei si in ce context a aparut aceasta dorinta. Consultatia are ca scop respingerea candidatilor nepotriviti, care se asteapta la miracole dupa aceasta interventie. Pacientii trebuie sa fie dispusi sa accepte imperfectiunile propriului chip si sa inteleaga limitele interventiei.

Citește și:

Nu este recomandata interventia intr-o perioada depresiva, de tulburare psihologica, intr-o perioada intensa de activitate profesionala, in caz de conflict sentimental sau sub presiunea altei persoane. Calitatea motivatiei este un element important pentru reusita operatiei.

Ce trebuie sa faceti inantea operatiei?

• Pentru persoanele fumatoare: imediat ce ati luat decizia operatiei de lifting, trebuie sa opriti imediat fumatul, datorita efectelor negative ale fumatului asupra cicatrizarii;
• In cazul pielii uscate sau cu tulburari trofice date de menopauza pot fi prescrise anumite creme cu cateva saptamani inainte de interventie;
• Luati medicamentele prescrise, antiedematoase si antihemoragice;
• Cu cateva zile inainte de operatie este recomandata curatirea pielii;
• Evitati bronzatul intensiv in saptamanile care preced operatia;
• In ultimele doua zile dinaintea operatiei spalati-va pe cap cu sapun moale;
• In dimineata interventiei nu va machiati.

Citește și:

Interventia va incepe prin desenarea de catre chirurg a unor repere necesare in timpul operatiei. Anestezia este aleasa in functie de necesitatile intervetiei: fie anestezie generala, fie anestezie locala potentata. Durata interventiei este variabila, in functie de fiecare caz, in medie doua ore si jumatate, trei ore.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.