Setari Cookie-uri

6 masti speciale pentru tenul cu probleme

Sarbatorile plutesc deja in aer, iar magia si forfota lor ne-a cuprins pe toti. Cuprinse de febra sarbatorilor, suntem parca mai grabite mai niciodata. Stiu avem cadouri de cumparat pentru cei dragi, proiecte de finalizat la serviciu, un revelion de planificat, detalii de pus la punct pentru masa de Craciun, etc. Pe langa toate acestea, noua femeilor ne mai ramane o datorie sacra: sa ne ingrijim de frumusetea noastra. Pentru ca machiajul tau din seara dintre ani sa fie impecabil, trebuie mai intai de toate ca tenul sa fie impecabil. Iti propunem cateva masti menite sa curete pielea tenului, sa o hidrateze si sa o intinereasca. Tenul tau le va aprecia, radiind de prospetime si tinerete.

Masca cu apa de mare pentru atenuarea si prevenirea ridurilor

In aceeasi carte pe care am amintit-o anterior, Louis Faurobert ne dezvaluie o alta reteta de frumusete eficienta pentru tenul cu tendinte spre ridare. La doua linguri de faina de hrisca se adauga continutul a 10 gelule de alge brune (Fucus) si a doua fiole de apa de mare. Dupa ce se dizolva bine, includeti in compozitia mastii si cinci picaturi de ulei esential de melisa si continutul a 6 gelule de praf de ginseng.

Masca de tonifiere a tenului obosit

Un cartof fiert si pisat se amesteca cu o lingura de lapte caldut, adaugandu-se la final si un galbenus de ou. Timpul de actiune al mastii este de 20 de minute.

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

16 sugestii de cadouri ieftine pentru cei dragi

Fii minunea de Craciun a Alexandrei!

Pericolele vopsirii acasa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.