Setari Cookie-uri

Secretul tenului rasfatat: laptisorul de matca

Apiterapia este terapia traditionala care foloseste mierea, polenul, ceara, laptisorul de matca, propolisul, veninul albinelor si alte produse ce tin de complexa alchimie a stupului, in vederea mentinerii sanatatii corpului omenesc.

Este promovat ca un medicament comercial, ca supliment alimentar sanatos si ca produs cosmetic, este vandut ca tonic pentru piele si in ultima vreme, ca stimulant pentru cresterea parului, mai ales pentru ca reprezinta un mix complex de proteine, glucide, lipide, vitamine, feromoni, amino acizi, minerale si vitamine B. Acestea din urma sunt mai eficiente daca actioneaza impreuna.

Vitamina B5 este elementul care echilibreaza organismul si ii ofera vitalitate si putere; este considerata un ingredient magic pentru ca nu lupta numai impotriva albirii premature a parului, este si vitamina fericirii. Pe langa aceasta, aminoacizii imbunatatesc circulatia pentru a ajuta cresterea parului.

Laptisorul de matca intareste parul deshidratat si slabit de factorii inconjuratori sau boli si trateaza diferitele probleme ale scalpului. Aminoacizii din laptisorul de matca, substantele minerale si vitaminele hranesc radacina de par, pentru a reface strutura interna a firului de par, acesta devenind mai rezistent, stralucitor si frumos intr-un mod natural. Datorita felului cum transforma parul tern, lipsit de stralucire intr-unul sanatos si puternic, laptisorul de matca este noul ingredient minune pentru tratarea parului, redandu-i vitalitatea.

Citește și:

Omul crede ca stiinta zilelor noastre poate gasi raspunsul tuturor problemelor. Atat in medicina, cat si in domeniul frumusetii, solutiile radicale, artificiale ne indeparteaza de la a lua din natura exact ce ne trebuie. Utilizat de secole in medicina traditionala pentru a trata si a lupta impotriva diferitelor boli, pentru longevitate in Asia si Europa, laptisorul de matca este noul produs natural minune!

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

10 sfaturi pentru a preveni infectiile vaginale

5 metode de a-ti controla mintea

Secretia vaginala, indiciu al sanatatii tale

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.