Setari Cookie-uri

Cate kilograme pe luna pot da jos in mod sanatos? - Forumul Healthy

Problema surplusului de kilograme este comuna multora dintre noi. Aflam din diverse surse despre tot felul de metode de slabit, insa ne-am gandit oare care este numarul maxim de kilograme pe care il putem slabi pe luna fara a ne afecta sanatatea? De veti cauta raspunsul la aceasta intrebare, probabil veti afla ca numarul maxim este de... 5 kg. In realitate insa, acest numar maxim de kilograme pe care il putem slabi pe luna fara a ne periclita sanatatea depinde de mai multi factori pentru fiecare persoana in parte, spre exemplu inaltimea.

Sfatul nutritionistului

Dia_lori_27 ne spune ce sfaturi a primit de la nutritionist: " Am fost la nutritionist si la inceput a considerat ca ii bine sa slabesc 2kg pe luna ,regim care dureaza cateva luni si nu este drastic, si nici nu mai pui kg inapoi! Dupa care continui regimul cu mai multe calorii pe zi pt mentinere!"

Ma bucur ca am gasit ocazia de a aduce in discutie acest subiect deosebit de important, caci am vazut tot mai multe metode de slabit care va garanteaza pierderea a 10-15 kilograme in mai putin de trei luni. Este important sa cunoasteti gravitatea unui astfel de rezultat (placut la o prima impresie) si riscurile majore la care va expuneti, dezechilibre ale organismului pe care este posibil sa nu le mai puteti reface... pe viata. Va invitam sa discutam mai multe pe baza acestui subiect mai jos, in rubrica de comentarii sau despre orice alta problema legata de sanatate si frumusete pe Forumul Healthy. Sanatate multa!

Citește și:

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.