Setari Cookie-uri

Cura de slabire: un kilogram pe zi - LEM

Ca avem sau nu o parere buna despre curele de slabire, dupa ce incercam sportul si vedem cat de obositor este ne intoarcem zambitori catre diete. Sunt mai comode, nu obosesti atat cand le tii si trebuie doar sa te abtii de la unele alimente. Mai apoi apar si alte observatii, precum: inrautatirea starii de sanatate, imposibilitatea de a ne tine strict de diete, efectul lor scade sau kilogramele reapar dupa incetarea curei. Exista si unele cazuri fericite cand dietele au dat rezultate.

Ca avem sau nu o parere buna despre curele de slabire, dupa ce incercam sportul si vedem cat de obositor este ne intoarcem zambitori catre diete. Sunt mai comode, nu obosesti atat cand le tii si trebuie doar sa te abtii de la unele alimente. Mai apoi apar si alte observatii, precum: inrautatirea starii de sanatate, imposibilitatea de a ne tine strict de diete, efectul lor scade sau kilogramele reapar dupa incetarea curei. Exista si unele cazuri fericite cand dietele au dat rezultate, acestea fiind in legatura directa cu tipul dietei.

Pe Lumea e mica am gasit o dieta minune as putea spune, care ajuta la eliminarea a 7 kg in 7 zile fara a ne infometa. Micutza19 este cea care ne ofera reteta:

"Ziua 1. Legume plus 2 litri de apa plata
Ziua 2. Fructe plus 2 litri de apa plata

Ziua 3. Legume si fructe plus 2 litri de apa plata
Ziua 4. 3 banane (dimineata, pranz, seara) plus 2 salate la pranz si
Seara. (rosii si castraveti)
Ziua 5. Iaurt si lapte degresat plus branza de vaci.
Ziua 6. 3 salate (dimineata, pranz, seara)plus 2 litri de apa plata.
Ziua 7. Legume si fructe plus 2 litri de apa plata.

Citește și:

Dupa primele doua zile, senzatia de foame dispare. Urmand aceasta dieta veti slabi 7 kg. Si va veti simti minunat. "

Ione si-ar dori sa existe o cura care sa dea rezultate: "Chiar merge?7 kg intr o saptamana? As fi cea mai fericita! Dupa ce am nascut am ramas cu 20 de kg pe mine si nu reusesc sa dau jos deloc. Sunt foarte stresata din cauza asta si eu cred ca stresul ma ingrasa in loc sa ma slabeasca, ca pe toata lumea."

Rodea ne spune insa care este secretul siluetei: "Eu am fost sportiv de performanta si va spun ca atata timp cat faceam antrenamente nu ma ingrasam. Prietenii mei la fel, mancam tot ce ne poftea inima: dulciuri cat incape, slanina cu mustar, pizza, hamburer, hot-dog, fructe, legume, carne gatita in toate formele... si va spun ca nici unul dintre noi nu a pus un singur kilogram pe el. Astazi ii vad pe colegii de la servici care stau toata ziua la birou si tin cure de slabire fara nici un efect, se chinuie singuri si cu toate astea se ingrasa incet si sigur. Dupa o cura de slabire trupul lor e afectat in rau, nu mai au energie si chef de nici o activitate si o diferenta prea mare in volum tot nu se vede. Chiar daca o cura de slabire ar avea efect, ganditi-va ca trupul va fi afectat, fiindca a fost privat de o alimentatie variata, sa nu mai spunem de chinul psihic de la a va abtine de la micile placeri pe care nu le ofera papilele gustative.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.