Setari Cookie-uri

Cura de slabire: un kilogram pe zi - LEM

Ca avem sau nu o parere buna despre curele de slabire, dupa ce incercam sportul si vedem cat de obositor este ne intoarcem zambitori catre diete. Sunt mai comode, nu obosesti atat cand le tii si trebuie doar sa te abtii de la unele alimente. Mai apoi apar si alte observatii, precum: inrautatirea starii de sanatate, imposibilitatea de a ne tine strict de diete, efectul lor scade sau kilogramele reapar dupa incetarea curei. Exista si unele cazuri fericite cand dietele au dat rezultate.

Un singur sfat va dau: cumparati-va o pereche de tenisi ieftini, un trening oarecare si faceti macar jogging, daca nu un sport, dar fiti perseverenti/e! Cu metaoda asta veti fi sanatosi, frumosi si nestresati/e."

Tinna a reusit sa slabeasca: "90% sunt sanse k sa dea rezultate dar dupa ce renunti la ea 100% vei depune un nr. de kg dublu decat ai dat jos. E o cura mult prea stricta. Am slabit 8kg in 2 luni mancand salate dar mai ciuguleam si din alte mancaruri (cu exceptia cartofilor prajiti, paine si carne de porc) si astfel nu m-am mai ingrasat, dar asta nu inseaman ca nu am grija cu ce mananc acum. Oricum daca e sa slabesti parerea despre tine o sa ti-o schimbi radical. O sa te simti mult mai bine. Bafta!"

A slabi e treaba grea. Cred ca secretul nu consta in metoda neaparat, cat in vointa.Si sa nu uitam ca un on sanatos va avea intotdeauna un corp perfect. Oricum, este bine sa aflam din experienta altora cum au obtinut succesul de a avea si a-si mentine silueta, astfel ca va invitam sa discutam mai detaliat despre acest aspect legat atat de frumusete, cat si de sanatate sau chiar stima de sine. Va asteptam cu pareri si sugestii mai jos, in rublrica de comentarii, pe Forumul Healthy sau pe LEM.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.