Setari Cookie-uri

7 trucuri pentru purificare

Purificarea organismului este esentiala atunci cand te simti obosita fara un motiv anume, dupa o perioada in care ai facut excese culinare sau in care te-ai suprasolicitat. Daca vedetele aleg sa mearga in spa-uri pentru tratamente de purificare sofisticate, tu iti poti revigora frumusetea si intreg organismul cu un buget redus, punand in practica trucurile noastre!

Poate ca nu vei da jos zece kilograme, insa cu siguranta vei avea un ten mai luminos, gratie oxigenarii optime a organismului!

Enzimele esentiale

Enzimele joaca un rol esential in digestie, iar lipsa unei cantitati suficiente de enzime duce la ingreunarea digestiei. O digestie necorespunzatoare este responsabila de aparitia nesuferitelor cosuri, chiar si dupa ce am trecut de varstele critice (12-18 ani), precum si de aspectul tern al pielii.

Consuma zilnic enzime, pe care le gasesti in fructele si legumele proaspete. Mizeaza pe salatele de cruditati, precum morcovi, telina si ardei gras!

Somnul

Chiar daca, de multe ori, somnul de opt ore pe noapte pare un deziderat imposibil de realizat, este totusi foarte important pentru organism sa iti iei portia recomandata de somn.

In plus, camera in care dormi trebuie aerisita o jumatate de ora inainte de culcare si, pentru a te odihi in mod optim, este necesar sa te relaxezi cu doua ore inainte de culcare. Citeste cateva pagini dintr-un roman, fa un dus caldut cu arome de lavanda si evita, inainte de culcare, actiunile solicitante precum sportul.

Citește și:

Frumusete si purificare cu plante

Atunci cand cautam remedii pentru diferite probleme, Mama Natura este intotdeauna o solutie buna! Anumite plante sunt aliatele frumusetii, datorita efectului de purificare a pielii si a organismului.

Partea buna este ca tot ce ai de facut este sa bei zilnic, de preferat inainte de micul dejun, o ceasca de infuzie de urzica, trei frati patati sau musetel!

Un articol de Raluca Mateescu

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

Noutati in aprilie: frumusete
Tendinte: coafuri de primavara
Ingrijirea parului in stil eco

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.