Setari Cookie-uri

Toxina botulinica - miracol pentru frumusete

Ridurile si pliurile cutanate de expresie sint produse de contractura musculaturii delicate de sub piele de fiecare data cind zimbim, ridem sau ne incruntam. Cu cit ne exteriorizam mai mult emotiile cu atit ridurile vor fi mai adinci. De-a lungul timpului , contractia constanta si sustinuta a acestor muschi poate duce la adincirea ridurilor si la formarea altor pliuri cutanate. Totusi aceste semne ale emotiilor noastre , la unele persoane se poate sa nu apara.

Toxina botulinica – adevarat sau fals

1. Acest tratament “sterge expresia fetei”-FALS
Dyspotul actioneaza numai asupra unui nr. Restrins si tintit de muschi ai fetei, actiunea sa fiind partiala; expresia fetei este data in continuare de restul muschilor mimicii ai fetei.

2. Tratamentul este dureros-FALS
Injectia cu Dysport se face cu ajutorul unor ace extrem de fine (mai subtiri decit cele de acupunctura), nu necesita anestezie, dureaza citeva secunde;

3. Tratamentul cu Dysport duce la imbatrinire precoce- FALS
Efectul tratamentului este reversibil; dimpotriva, inceperea tratamentului la o virsta tinara( 30 de ani), are efect profilactic asupra aparitiei ridurilor.

4 .Ridurile se accentueaza dupa incetarea tratamentului cu Dysport- FALS
In momentul in care actiunea Dysportului a incetat, muschii isi recapata mobilitatea , fiind nevoie de o anumita perioada in care ridurile se reformeaza; in cel mai neplacut caz acestea vor fi ca inainte de tratament.

Citește și:

5. Creeaza dependenta-FALS
Efectul Dysport este reversibil, cel mult creeaza dorinta de a fi multumita cu propria imagine cit mai mult

6 .Este un tratament nou, asa ca nu se stie ce efecte ar avea pe termen ling- FALS;
Aceasta metoda are o vechime de peste 20 de ani, studiile aratind ca nu apar efecte secundare ( daca apar!) permanente. Dysport este folosit in multe specialitati medicale de multi ani.( oftalmologie, neurologie,chirugie plastica, dermatologie, etc).

7. Oricine isi poate face injectia cu toxina botulinica , chiar si acasa! FALS
Tratamentul trebuie realizat doar de medici specialisti in chirurgie estetica sau dermatologi cu pregatire in aceasta interventie!!

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.