Setari Cookie-uri

Caz real: a slabit peste 100 kg in numai un an si jumatate!

Un barbat obez a reusit sa slabeasca intr-un an si jumatate 100 kg. Afla ce metoda a folosit pentru a dobandi o silueta sanatoasa!

Comunicat de presa

Marian Oprea a inceput o noua viata dupa ce in numai un an si jumatate a reusit sa slabeasca peste 100 de kg, ca urmare a interventiei Gastric Sleeve. Tanarul fusese diagnosticat cu obezitate morbida inca din adolescenta si a apelat de-a lungul timpului la tot felul de tratamente medicale si naturiste si exercitii fizice, care nu au dat rezultate. Astfel, la varsta de 31 de ani, el ajunsese sa cantareasca 220 de kilograme si isi pierduse orice speranta ca va ajunge vreodata la o greutate normala.

Astazi, cand este cu 100 de kilograme mai slab, Marian spune ca s-a nascut a doua oara. Operat si indrumat apoi de o echipa de medici dedicati meseriei pe care o fac, barbatul a reusit sa scape de povara si isi urmeaza in prezent pasiunea: va deveni in curand DJ cu diploma.

"Aveam un complex, iar lucrul asta m-a impiedicat sa am curajul sa fac ceea ce vreau. O sa o fac de acum incolo, cu mai multa incredere, bineinteles", spune Marian.

Citește și:

Scaderea sa masiva in greutate se explica prin reducerea capacitatii stomacului, diminuarea senzatiei de foame si instalarea prococe a satietatii, ca urmare a interventiei Gastric Sleeve.

In 2013, la un an si jumatate dupa Gastric Sleeve, Marian a continuat drumul catre o viata normala cu ajutorul d-lui Dr. Marcel Albean, chirurg plastician la Spitalul Sf. Constantin, care a efectuat operatiile de indepartare a excesului de piele ramas in zona abdominala in urma slabirii.

Despre obezitatea morbida

Obezitatea morbida reprezinta obezitatea severa aparuta in momentul in care depozitele de grasime provoaca sau agraveaza bolile ce pun in pericol viata, numite "co-morbiditati." Cu alte cuvinte, obezitatea este o afectiune care rezulta din acumularea excesiva de grasime si devine morbida atunci cand afecteaza functionarea corecta a organelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.