Setari Cookie-uri

Dieta cu ananas

Unul dintre cele mai delicioase si aromate fructe exotice, ananasul, este totodata un veritabil aliat al sanatatii, frumusetii si tineretii.

- Consumul unei jumatati de fruct pe zi la toate cele trei mese.
- Cele trei mese pe zi sunt obligatorii in cura cu ananas.
- La micul dejun veti consuma doar ananas si eventual o felie de paine integrala sau cereale integrale (cu suc de ananas, puteti alatura si alte fructe, dar nu mai mult de 3).
- La masa de pranz aveti voie fie supa de legume sau cu pui un bol, fie o portie de carne la gratar, fiarta sau la cuptor - doar de pui sau peste - si 3 linguri de garnitura de legume, apoi, dupa masa, cateva felii de ananas.
- Puteti avea si o gustare dupa-amiaza care consta in lactate sau fructe ori ceva dulce (prajitura, inghetata – dar numai o data pe saptamana).
- Seara se recomanda o reteta cu ananas (fie mancare gatita cu ananas, fie salata de ananas cu fructe sau legume).

O alta cura cu ananas consta in consumul de ananas intr-o singura zi din saptamana. Astfel o zi pe saptamana consumati numai ananas, suc de ananas sau apa.

Citește și:

Cura de detoxifiere cu ananas – aceasta nu trebuie sa dureze mai mult de 3-4 zile si consta in consumul exclusiv de ananas, suc de ananas si apa. Nu aveti voie sa depasiti doua fructe pe zi.

Cum v-ati obisnuit, sfatul nostru este ca intotdeauna inainte de a incepe o cura sau un regim alimentar sa cereti acordul medicului.

Healthy recomanda articolele:

5 erori frecvente in alimentatie

Impachetarile anticelulitice – adio coaja de portocala

Top 10 afectiuni care modifica secretia vaginala

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.