Setari Cookie-uri

Secrete de frumusete din Tara Soarelui Rasare: Cele mai neobisnuite produse japoneze de infrumusetare

Japonezii s-au nascut cu un cult pentru frumusete, pentru perfectiune, pentru purificare, s-au nascut avand in sange pasiunea de a descoperi. Ce obisnuiau femeile japoneze de altadata sa faca pentru frumusetea lor? Ce fac femeile japoneze de astazi pentru frumusetea lor? Iata cateva dintre cele mai bizare tratamente si produse de infrumusetare din Tara Soarelui Rasare:

Crema pentru mameloane perfecte, de culoare... roz

Frumusetea sanilor este extrem de importanta pentru femeile japoneze, mai ales atunci cand vine vorba de aspectul sfarcurilor a caror culoare ideala este cea roz. De aceea, industria produselor cosmetice japoneze (si nu numai cea japoneza!) a lansat pe piata o crema tratament menita sa reconditioneze pielea sensibila a sfarcurilor. Din compozitia cremei fac parte anumite extracte de plante ce ajuta la albirea petelor intunecate de pe suprafata mameloanelor si a areolei mamare, indepartand celulele moarte. Crema promite ca intr-un interval de cateva saptamani, gradual, sfarcurile sanilor vor deveni roz, proaspeti, precum cei ai fetelor tinere. Utilizarea acesteia poate fi facuta pe o perioada indelungata de timp, iar la intreruperea tratamentului, sfarcurile nu revin la nuanta lor anterioara.

Citește și:

Dispozitivul care corecteaza zambetul

La fel de important in traditia frumusetii japoneze este si zambetul, iar o femeie care zambeste frumos este extrem de apreciata pe taramurile asiatice. Perfectiunea se obtine insa, nimeni nu se naste cu ea. Femeile care nu sunt multumite de forma pe care fata lor o ia in timpul zambetului pot apela la un aparat special (conceput precum o proteza dentara) pe care il pot purta in interiorul gurii pentru corectarea zambetului. Aparatul este astfel proiectat incat ii forteaza pe cei care il poarta sa zambeasca mai des, impiedicand totodata deformarea si lasarea in jos a trasaturilor faciale. Se presupune ca in timp acest aparat va imbunatati aspectul zambetului, insa in timpul purtarii aparatului, iti este interzis - de altfel nici nu poti - sa vorbesti. Cel care l-a inventat este japonezul Shu Uemura.

Citește și:

Aparatul pentru un chip zvelt, "tras"

O fata alungita, foarte subtire si zvelta este considerata in Tara Soarelui Rasare un adevarat etalon de frumusete, iar o fata micuta si gingasa este apreciata ca fiind frumoasa. Au fost de aceea inventate anumite produse-instrumente menite sa alungeasca obrajii si sa-i faca sa para "trasi". Acestea au rolul de a antrena si tonifia muschii din jurul gurii, ajutandu-te sa scapi de surplusul de grasime care se depune imprejurul gurii. Producatorii sustin ca folosind acest aparat timp de cateva minute pe zi vei obtine un aspect “uscativ” al fetei.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.