Setari Cookie-uri

Secrete de frumusete din Tara Soarelui Rasare: Cele mai neobisnuite produse japoneze de infrumusetare

Japonezii s-au nascut cu un cult pentru frumusete, pentru perfectiune, pentru purificare, s-au nascut avand in sange pasiunea de a descoperi. Ce obisnuiau femeile japoneze de altadata sa faca pentru frumusetea lor? Ce fac femeile japoneze de astazi pentru frumusetea lor? Iata cateva dintre cele mai bizare tratamente si produse de infrumusetare din Tara Soarelui Rasare:

Hana Hana care alungeste si mareste nasul

Hana Hana este un instrument de infrumusetare la care apeleaza femeile japoneze care nu nemultumite de aspectul nasului mic si turtit. Oricat de ridicol ar parea, se presupune ca acest instrument, asemanator ca forma cu un carlig de rufe, prin utilizarea sa pret de cateva minute pe zi, poate face nasul mai mare si mai lung. Cum? Prin intindere. Pare dureros? Si operatiile estetice sunt dureroase si totusi apelam la ele de dragul frumusetii. Instrumentul se aplica pe suprafata narilor, zilnic, timp de cateva minute. Se presupune ca presiunea extrema exercitata asupra cartilagiilor va avea ca efect alungirea nasului si ca astfel trasaturile faciale vor fi mai armonizate.

Mimikami -produsul si ritualul japonez de "scobire" a urechilor

In Japonia, una dintre metodele cele mai eficiente de a-ti arata preocuparea, grija si afectiunea pentru binele celui drag este cea... de a-l scobi in urechi. Ritualul “scobitului in urechi” este considerat drept unul intim, prin care se fortifica legaturile dintre doua persoane. Are loc de aceea mai ales intre soti si sotii, intre mame si copii. Ritualul, considerat de altfel placut de japonezi poate fi efectuat si de unul singur. Produsul in sine, cel cu care se efectueaza procedura, este cunoscut sub numele de Mimikaki si este un betigas lucios din bambus al carui capat este reprezentat de o lingura de dimensiuni minuscule ce are scopul de a indeparta ceara din urechi, curatand canalul auditiv. Ceea ce este cu adevarat interesant este faptul ca la achizitionarea produsului primesti de regula si un bonus... o a doua bagheta de bambus al carei capat se termina de data aceasta cu un puf. Scopul pufului este acela de a indeparta “firimiturile”.

Citește și:


! “Viagra pentru par” - Tratament regenerator pentru par cu sperma de taur

Nu este un produs japonez, ci o inventie europeana, insa nu puteam sa eliminam de pe lista produselor cosmetice bizare si tramentul pentru par continand sperma de taur. Se spune ca tratamentul are efecte spectaculoase asupra parului, atragand din ce in ce mai multe cliente feminine intr-un salon cu pretentii din Marea Britanie. Mai mult, tratamentul cu sperma de taur este considerat ultima inovatie in materie de tratamente regeneratoare a parului, lasand suplu si matasos chiar si parul foarte uscat si deteriorat si redand frumusetea si stralucirea oricarui tip de par. Pretul unui astfel de tratament variaza intre 55 -85 de lire, iar produsul se bazeaza pe combinatia dintre ingredientul principal -sperma provenind de la rasa Aberdeen Angus si radacina unei plante numita Katera, planta irianiana cunoscuta pentru continutul sau bogat in proteine. Dupa colectare, pentru a-i mentine calitatea, sperma este pastrata in recipiente speciale si refrigerata.

Citește și:

Foto interior: Hepta.ro

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo.Noi iti recomandam:

Machiajul care te intinereste cu 10 ani
Sani mai mari prin 6 metode naturale
10 coafuri elegante pentru femeile de peste 30 de ani

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.