Setari Cookie-uri

5 ceaiuri medicinale pentru igiena intima feminina

Femeia este sensibila in ceea ce priveste sanatatea genitala, avand momente delicate de sensibilitate la infectii in fiecare luna in timpul menstruatiei si totodata fiind usor dispusa tulburarilor florei vaginale care prezinta multiple cauze.

- Leucoree;
- Boli genitale ca trichomonaza, candidoza, vaginite;
- Afectiuni ale tbului digestiv: ulcer gastric, gastrita, ulcer duodenal, colecistita,
- In convalescenta;
- Tulburari menstruale;
- Amelioreaza durerile menstruale;
- Amelioreaza simptomele din sindromul prmeenstrual;
- Compresele sunt utile in boli ale pielii, in cicatrizarea ranilor si dezinfectarea acestora (dar se foloseste numai dupa spalarea riguroasa a ranii cu apa si sapun si folosirea dezinfectantelor medicale si a unguentelor recomandate de medic – intrebati medicul daca doriti sa utilizati compresele naturiste).

IMPORTANT
Atunci cand utilizati ceaiurile, este foarte important sa cititi prospectul cu privire la modul de utilizare. Din pacate adesea prospectele ceaiurilor sunt incomplete, aceastea informand consumatorul despre modul de obtinere a infuziei, dar nu vorbeste despre numarul de cani care poate fi consumat intr-o zi. Unele ceaiuri sunt foarte active si nu trebuie consumate mai mult de doua-trei cani pe zi, cum este ceaiul verde, negru sau rosu de exemplu, ceaiuri foarte concentrate. Ceaiul de fructe nu are neaparat limite in privinta consumului. Ceaiurile mentionate mai sus se recomanda a se consuma totusi limitat avand in vedere natura medicinala a acestora si in general in cazul ceaiurilor medicinale se consuma pana la trei cani pe zi.

Ceaiurile folosite in tratament ci nu in preventie insotesc tratamentul indicat de medic, ci nu il exclud. Intrebati medicul ianinte de utilizarea produselor naturiste in scop curativ.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.