Setari Cookie-uri

Beneficiile semintelor de in

Inul se numara printre plantele cunoscute si folosite inca din cele mai vechi timpuri: egiptenii il apreciau atat pentru fibra sa din care se obtineau tesaturile, cat si pentru virtutile nutritionale si proprietatile medicinale. In Imperiul Roman se cunosteau nenumarate remedii pe baza de seminte de in, asa cum reiese si din lucrarile istoricului si autorului latin Plinius cel Batran, care mentiona 30 de astfel de remedii naturiste. De atunci si pana in zilele noastre, semintele de in continua sa ne surprinda prin efectele lor miraculoase.

Comunicat de presa


Inul se numara printre plantele cunoscute si folosite inca din cele mai vechi timpuri: egiptenii il apreciau atat pentru fibra sa din care se obtineau tesaturile, cat si pentru virtutile nutritionale si proprietatile medicinale.

seminte de in In Imperiul Roman se cunosteau nenumarate remedii pe baza de seminte de in, asa cum reiese si din lucrarile istoricului si autorului latin Plinius cel Batran, care mentiona 30 de astfel de remedii naturiste. De atunci si pana in zilele noastre, semintele de in continua sa ne surprinda prin efectele lor miraculoase.

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.