Setari Cookie-uri

Etnobotanicele fac noi victime

Doi adolescenti in varsta de 15 ani, elevi in clasa a VIII-a la o scoala din Cluj-Napoca, sunt internati la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii dupa ce au fumat o tigara confectionata din plante etnobotanice. Managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii din Cluj-Napoca, Cornel Aldea, a declarat ca starea celor doi adolescenti este stabila, iar luni acestia vor fi reevaluati din punct de vedere medical.

Doi adolescenti in varsta de 15 ani, elevi in clasa a VIII-a la o scoala din Cluj-Napoca, sunt internati la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii dupa ce au fumat o tigara confectionata din plante etnobotanice.
Managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii din Cluj-Napoca, Cornel Aldea, a declarat ca starea celor doi adolescenti este stabila, iar luni acestia vor fi reevaluati din punct de vedere medical.

etnobotanice "Au fost internati la noi doi elevi de clasa a VIII-a care aveau ameteli. Li s-au facut analize toxicologice si saptamana viitoare vom primi rezultatele pentru a vedea exact ce au consumat. Din cate se pare este vorba despre plante etnobotanice. Starea lor este stabila si vor ramane internati pana luni, cand va avea loc o reevaluare a starii lor de sanatate", a spus Aldea, potrivit MEDIAFAX.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.