Setari Cookie-uri

Top 4 Alimente care te intineresc

Mentinerea tineretii reprezinta de fapt un stil de viata, vizand starea psihica, reactia in fata situatiilor din viata, veselia, alimentatia, eliminarea stresului, o viata sociala si intima echilibrata si asa mai departe.

Iaurtul natural este bogat in bacterii care ajuta tractul digestiv la detoxifiere, elimina constipatia, amelioreaza diareea avand efecte de reglare a tranzitului, previne absorbtia toxinelor in organism, este nutritiv, are putine calorii si previne bolile digestive. Iaurtul este recomandat in fiecare dimineata. Cel mai bun iaurt este cel facut in casa din lapte fiert de vaca, lasat la fermentat in oala de lut.

4. Apa



Apa este cel mai important lichid din organism. Fara apa nicio reactie biochimica nu ar avea loc si nici nu s-ar putea mentine presiunile normale ale lichidelor interne. Apa joaca multe roluri in organism, mediind functiile fiziologice. Se recomanda sa beti in fiecare zi cel putin doi litri de apa. Inlocuiti toate lichidele din zi cu apa plata sau apa fiarta si racita. Puteti bea o ceasca de cafea pe zi si o cana-doua de ceai, in rest insa doar apa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.