Setari Cookie-uri

3 utilizari sanatoase si 3 nesanatoase ale uleiului de masline

Uleiul de masline prezinta proprietati uimitoare daca este utilizat corect, avand beneficii atat in sanatate, cat si in frumusete.

Concluzionand: nu folositi mai mult de o lingura de ulei de masline la o salata, incercati sa evitati folosirea uleiului in preparatele gatite si incercati sa nu utilizati ulei de masline preparat termic.

Combinatii alimentare nesanatoase ale uleiului de masline



Grasimile nu sunt recomandate a se combina cu proteine sau cu glucide. Asadar nici uleiurile nu sunt indicate in aceste combinatii, deci nici uleiul de masline. Nu este indicat sa folositi uleiuri la preparate care contin carne, oua sau la cele care contin fainoase. Carnea contine oricum propriile grasimi, chiar si carnea slaba are o cantitate mica d egrasimi, deci nu mai este nevoie sa adaugam alte grasimi peste carne.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.