Setari Cookie-uri

Macesele - beneficii tamaduitoare pentru sanatate

Afla ce beneficii uimitoare pentru organismul tau au macesele!

Pentru ca au un continut ridicat in vitamine, in special in vitamina C, macesele sunt utile in tratamente de infrumusetare pentru piele, avand proprietati regenerative pentru structurile cutanate si subcutanate. Astfel mastile naturale cu macese sau pur si simplu consumul acestor fructe rosii, alaturi de o dieta sanatoasa, ajuta la mentinerea tineretii si frumusetii pielii.

Sunt utile in combaterea acneei

Macesele sunt utile si in combaterea acneei tocmai prin proprietatile enumerate mai sus. Astfel se recomanda sa faceti o pasta din macese fara samburi (macerate sau la blender) pe care o amestecati cu o pastila pisata de aspirina si o lingura de miere. Obtineti astfel o masca foarte activa pentru inlaturarea acneei. Se recomanda sa utilizati zilnic aceasta masca, seara, dupa curatarea intensa a tenului, pentru a avea rezultate bune in combaterea acneei.

Citește și:

Macesele combat constipatia

Macesele au usor efect laxativ, de fapt ele mai mult regleaza tranzitul intestinal prin continutul lor ridicat in fibre. Astfel macesele sunt utile persoanelor care se confrunta cu constipatia sau cu alte tulburari de tranzit intestinal.

Iti recomandam sa citesti:

Ce putem trata cu propolis?

Nucile - hrana creierului - descopera beneficiile pentru sanatate

Pepenele rosu: 10 beneficii pentru sanatate

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.