Setari Cookie-uri

Acumpunctura emotionala.Tratati-va emotiile, tratati-va corpul!

Acupunctura este o veche traditie, folosita inca din antichitati, nu doar pentru a trata diverse afectiuni fizice dar si pentru a balansa starile emotionale ca anxietatea, tristetea, depresia si frica.

Acupunctura este o veche traditie, folosita inca din antichitati, nu doar pentru a trata diverse afectiuni fizice dar si pentru a balansa starile emotionale ca anxietatea, tristetea, depresia si frica.


acupunctura emotionala Nu este o noutate, emotiile negative ne dezechilibreaza si afecteaza intreg organismul, provocand boli. Stresul, anxietatea, vina, furia, frica, depresia... toate aceste sentimente sunt stari ale mintii cauzate de acumularea de stres in corp, Atunci cand exista prea putin control asupra intamplarilor care ne fac sa suferim, atunci cand nu intelegem ceea ce se intampla cu noi, lasand sentimentele rele sa ne copleseasca...


Acupunctura emotionala se mai numeste si EFT (in eng. Emotional Freedom Techniques) - Tehnica Eliberarii Emotionale. Metoda EFT este usor de invatat, se poate face oriunde si adesea rezultatele sunt imediate. Ea este aplicata si lucreaza pentru oameni de toate varstele, inclusiv sugari si chiar pentru animale de companie. Gary Craig a simplificat algoritmii complecsi ai TFT (Thought Field Therapy) – metoda care sta la baza EFT – si a dezvoltat un algoritm unic, general aplicabil, care poate fi utilizat in toate cazurile de intrerupere a sistemului energetic, scrie site-ul Eliberareemotionala.ro.

Daca vreti sa va tratati prin intermediul acestei tehnici, cautati un profesionist si veti vedea ca rezultatele sunt cu adevarat benefice si promitatoare.

Acupunctura emotionala, emotiile negative si bolile asociate



Acupunctura emotionala trateaza emotiile noastre negative. Modul cum oamenii experimenteaza emotiile zi de zi este foarte gresit. Nu ne dam timpul si oportunitatea de a vedea cauza supararilor lor si nici nu incearcam sa gasim o solutie pentru aopri aceste sentimente. Astfel, corpul nostru este tinut in stari de furie, resentimente, tristete, durere, care, acumulate, dau nastere unor afectiuni.


Noi ne cream propriile dezechilibre. Avem anumite predispozitii caracteristice. Unii oameni sunt foarte sensibili, altii sunt foarte irascibili sau poate anxiosi si confuzi, ceea ce arata ca emotiile nu sunt in balans si nici intelese. Daca aceasta izolare si neintelegere fata de emotiile noastre persista in corp, incepem sa dezvoltam „blocaje de energie” care mai apoi vor fi responsabile pentru aparitia in corpul nostru a bolilor. Chakrele - punctele energetice ale corpului; acupunctura emotionala
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.