Setari Cookie-uri

Acumpunctura emotionala.Tratati-va emotiile, tratati-va corpul!

Acupunctura este o veche traditie, folosita inca din antichitati, nu doar pentru a trata diverse afectiuni fizice dar si pentru a balansa starile emotionale ca anxietatea, tristetea, depresia si frica.

O persoana stresata si tensionata isi mentine o presiune ridicata a sangelui in corp, stomacul se contracta si genereaza secretia sucului biliar, nutrientii nu sunt absorbiti cum trebuie in organism, muschii nu mai sunt bine irigati de sange si in general, sistemul imunitar al corpului nu mai este eficient; in acelasi timp, creierul nostru nu mai este irigat asa cum trebuie. Insomnia, racelile, durerile de cap, infectiile, etc. - acestea sunt semne care iti atrag atentia ca trupul tau este supus stresului.


Daca nu luam in seama aceste semnale sau daca doar incercam sa rezolvam totul indopandu-ne cu medicamente, atunci organismul va deveni cu atat mai secatuit de energie, aceasta manifestandu-se prin boli mai grave cum ar fi alergiile, carceii, scleroza, probleme cardio-vasculare, probleme cu ficatul si rinichii.

Emotii negative, cum ne afecteaza acestea sanatatea



Citeste articol;ul integral "Acupunctura emotionala" pe Garbo.ro




Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.