Coada Soricelului - Planta medicinala de top in tratarea afectiunilor genitale feminine

Beneficiile asupra sanatatii intime:

    Este utila in toate baile de sezut. Ceaiul de coada soricelului poate fi utilizat in spalaturile vaginale ameliorand simptomele vaginitei sau candidozei Ceaiul de coada soricelului, consumat zilnic in saptamana dinaintea menstruatiei previnde sindromul premenstrual si durerile menstruale Coada soricelului creste fertilitatea; Consumul zilnic de ceai de coada soricelului ajuta la prevenirea bolilor genitale feminine (vaginite, candidoza etc.) Intarzie menopauza;
Ceaiul de coada soricelului previne si trateaza durerile de cap

Este recomandat consumul a doua cesti pe zi de coada soricelului pentru cei ce sufera des de dureri de cap. De asemenea in timpul durerilor puteti aplica pe tample si frunte comprese calde de ceai de coada soricelului.

Ceaiul de coada soricelului previne greata, voma si ameteala

Ceaiul de coada soricelului trateaza bolile de stomac, greata, voma, gastrita si arsurile la stomac. Consumat zilnic ceaiul de coada soricelului previne ameteala pe fond de stres sau suprasolicitare.

Coada soricelului – planta buna in reumatism

In reumatism se recomanda pentru tratarea durerilor articulare ceaiul de coada soricelului consumat zilnic dar folosit si sub forma de comprese fierbinti puse pe articulatiile dureroase.

Coada Soricelului combate constipatia

Ceaiul de coada soricelului combate constipatia prin ameliorarea miscarilor peristaltice ale musculaturii intestinelor, favorizand astfel eliminarea materiilor fecale. Acest ceai este util totodata si in hidratarea scaunului, prevenind astfel si hemoroizii.

Tinctura de coada soricelului trateaza tusea si racelile

Tinctura se gaseste la plafar si este utila in sezonul racelilor si gripei, ajutand la cresterea imunitatii si tratand tusea.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: