Setari Cookie-uri

Detoxifiere intensa cu Zolit

Zeolitul este un foarte puternic detoxifiant natural, care nu produce efecte adverse. Zeolitul este organizat intr-o structura in forma de fagure, structura care-i confera acestuia capacitatea de a atrage metalele grele si materialele radioactiv

Zeolitul este un foarte puternic detoxifiant natural, care nu produce efecte adverse. Este organizat intr-o structura in forma de fagure, structura care-i confera acestuia capacitatea de a atrage metalele grele si materialele radioactive. Este ca o " sita moleculara" prin care se elimina eficient diferite toxine, virusi si alti contaminanti din organism.

Este necesar sa ne detoxifiem, deoarece societatea moderna ne ofera numai produse poluate, de la aerul pe care il respiram, apa pe care o bem pana la cosmetice si medicamente.

Institutul American de Oncologie a publicat urmatoarele date statistice:

- Vopseaua de par contine 5000 de substante chimice, unele cu potential cancerigen;
- Parfumul artificial contine 250 de substante chimice dintre care cea mai periculoasa este benzaldehida;
- Rujul de buze contine 33 substante chimice, metacrilat de polimetil fiind cea mai periculoasa;
- Lotiunile de corp sau fata contin 32 substante chimice, cele mai periculoase fiind metilparabeni, propilparabeni si polietilen glicol.

Citește și:

Ne hranim cu legume stropite cu pesticide ce cresc in pamant ingrasat chimic, carne provenita de la animale crescute cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice, peste contaminat cu mercur, etc. Detoxifierea se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune organismul uman si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Detoxifierea este necesara pentru prevenirea si tratarea constiptiei, pentru prevenirea si tratarea problemelor de tranzit intestinal lent, pentru o mai buna functionare a organelor interne, pentru pierderea in greutate, etc.

Datorita poluarii intense din ultimele decenii, a devenit tot mai clar ca organismul nostru are nevoie in primul rand de o viata sanatoasa, de un aport suplimentar de vitamine si mai ales are nevoie de o activare a detoxifierii naturale.

Digestia dificila, disfunctia colonului, scaderea imunitatii, problemele renale, hepatice, respiratorii, cutanate, hormonale, musculare sau nervoase sunt exemple ale tulburarilor care apar pe fondul acumularii toxinelor al lipsei unei cure de detoxifiere. De aceea recomandam o cura de detoxifiere cu Zeolit, deoarece are capacitatea extraordinara de a extrage toate toxinele din corp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.