Setari Cookie-uri

Detoxifiere intensa cu Zolit

Zeolitul este un foarte puternic detoxifiant natural, care nu produce efecte adverse. Zeolitul este organizat intr-o structura in forma de fagure, structura care-i confera acestuia capacitatea de a atrage metalele grele si materialele radioactiv

Zeolitul este folosit ca adjuvant in diverse afectiuni, mai ales in tratamentul cancerului. Studiile realizate pe culturi de celule canceroase au evidentiat rolul zeolitului in stoparea bolii canceroase. Concluzia a fost: zeolitul se ataseaza de celulele maligne, care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale, si le distruge, stimuland productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori.

Tratamentul cu Zeolit ajuta la echilibrarea nivelului PH-ului din organism: ori de cate ori zeolitul micronizat este ingerat, el reface PH-ul normal al organismului(7,35-7,45). Zeolitul atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate, in acest mod fiind de un real folos in cazul unor afectiuni precum hiperaciditate, candidoza, artrita. Prin restabilirea PH-ului alcalin al corpului, Zeolit ajuta la cresterea nivelului energetic, a cantitatii de oxigen din organism si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Citește și:

Dupa ce Zeolit indeparteaza din tesuturi toxinele si metalele grele, acestea sunt prinse in sita zeolitului si apoi eliminate. El indeparteaza metalele dizolvate la nivel celular(cele in forma cationica) si nu afecteaza metalul in stare solida). Va extrage din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora.

Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a nu avea riscuri pentru sanatate. Nu este indicata administrarea zeolitului concomitent cu medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece acestea vor fi eliminate si medicamentul nu-si mai face efectul therapeutic

S-a descoperit ca zeolitul are efecte pozitive si in multe afectiuni, cum ar fi diabetul, infectiile virale sau bacteriene, boli ale intestinului ale stomacului, etc.

Citește și:

Zeolit este o pulbere de clinoptilolit, puritate 100% si non toxic. Metalele grele sunt eliminate din organism la 6-8ore de la ingerare.

Comunicat de presa www.cosmeticabio-zeolit.com (intrainclubbio.blogspot.com)

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.