Cele mai ciudate sfaturi de sanatate!

Cele mai ciudate sfaturi de sanatate!
Kudika
29 August 2011

Corpul omenesc este fascinant, format din milioane de sisteme de celule ce nu pot fi vazute cu ochiul liber, dar cu puteri nelimitate - care contribuie in mod egal, inseparabile la buna functionare a organismului. Totusi, pe cat de fascinant e corpul uman, pastrarea lui in stare buna, adica sanatos, este una dintre cele mai mari provocari si necesitati. Si cum economia si sistemele de sanatate mondiale par a se prabusi, oamenii apeleaza, din nou, ca la inceputuri, la intuitie si ingeniozitate cand vine vorba de pastrarea sanatatii.

Depasirea claustrofobiei

Depasirea claustrofobiei

Claustrofobia este teama nemarginita de locuri stramte, inchise. Este si una dintre cele mai raspandite fobii, pe care cei afectati au incercat sa o vindece cu zeci de metode: de la hipnoze pana la terapii experimentale pentru a cuceri aceasta teama inexplicabila.

Oricum, invingerea claustrofobiei se afla sub nasul nostru, la un mar distanta. Un MAR VERDE, sa fim mai precisi.

Dr. Alan Hirsch, directorul fundatiei de tratament si cercetare a mirosului si gustului a declarat ca daca mirosim un mar verde scapam de senzatia de claustrofobie. Acesta a mai indicat ca mirosul acestui fruct ne face sa simtim ca ne aflam intr-un loc mai mare decat este defapt.

Acest beneficiu ii poate ajuta si pe cei care isi vand casele. Plasati un bol de mere verzi pe o masa sau la o fereastra cat mai aproape de campul vizual al vizitatorilor, iar potentialii cumparatori vor percepe casa ca fiind mai mare decat normal (Nu este o gluma!)

Sursa foto: en.wikipedia.org/wiki/File:Do_ashkaft_cave_2.jpg

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri