Setari Cookie-uri

Cele mai ciudate sfaturi de sanatate!

Corpul omenesc este fascinant, format din milioane de sisteme de celule ce nu pot fi vazute cu ochiul liber, dar cu puteri nelimitate - care contribuie in mod egal, inseparabile la buna functionare a organismului. Totusi, pe cat de fascinant e corpul uman, pastrarea lui in stare buna, adica sanatos, este una dintre cele mai mari provocari si necesitati. Si cum economia si sistemele de sanatate mondiale par a se prabusi, oamenii apeleaza, din nou, ca la inceputuri, la intuitie si ingeniozitate cand vine vorba de pastrarea sanatatii.

Rezolvarea problemelor de memorie

Rezolvarea problemelor de memorie

Google este una dintre cea mai usor de utilizat si cea mai la indemana metoda atunci cand memoria cedeaza. Insa, intrebarea care ne vine in minte este: Nu este cumva daunatoare pentru memoria noastra? Raspunsul: Da!

REPETITIA CONSTANTA creeaza stalpi de sustinere in memoria noastra. Fie ca este vorba despre gatit, condus, jocuri sau poezii, aceeasia ctiune repetata iar si iar face memoria sa fie mai puternica, ajutandu-ne sa facem actiunea respectica in din ce in ce mai putin timp si cu mai multa eficienta.

Una peste alta, Google ne ajuta sa uitam mai repede. Cand informatia devine atat de accesibila, nu mai trebuie sa ne amintim de unde o avem si nu mai trebuie sa ne chinuim sa o accesam.

A ajuns INTERNETUL sa ne inlocuiasca MEMORIA?

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.