Setari Cookie-uri

Cele mai ciudate sfaturi de sanatate!

Corpul omenesc este fascinant, format din milioane de sisteme de celule ce nu pot fi vazute cu ochiul liber, dar cu puteri nelimitate - care contribuie in mod egal, inseparabile la buna functionare a organismului. Totusi, pe cat de fascinant e corpul uman, pastrarea lui in stare buna, adica sanatos, este una dintre cele mai mari provocari si necesitati. Si cum economia si sistemele de sanatate mondiale par a se prabusi, oamenii apeleaza, din nou, ca la inceputuri, la intuitie si ingeniozitate cand vine vorba de pastrarea sanatatii.

Vitamina D si/sau Calciu

Vitamina D si/sau Calciu


Vitamina D este o vitamina ce nu poate fi neglijata, iar unul dintre scopurile sale principale este sa ne pastreze fericiti. De asemenea ne fortifica muschii, facandu-i mai greu de ranit in accidente, si totodata, mai usor de vindecat.

De unde pot obtine Vitamina D?”, ne intrebam. EXPUNEREA LA SOARE ne ajuta pielea sa produca vitamina D. Aceasta se mai gaseste in lapte, in ficatul de vita si in galbenusurile oului de gaina.

Calciul este de asemenea, un element important in corpul uman, mai ales pentru femei. Acest intareste oasele si dintii, printre alte lucruri, cum ar fi prevenirea osteoporozei.


Cea mai buna sursa de calciu este...ne credeti sau nu...COAJA DE OU! Transforma coaja de ou in pudra (dupa ce ai spalat-o foarte bine) si adaug-o in orice mancare ori bautura doresti. Coaja de ou nu are gust, miros si poate egala/chiar depasi doza recomandata de calciu/zi.


Citeste articolul integral pe 9am.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.