Setari Cookie-uri

Terapia Su-Jok : Microacupunctura pentru sanatatea trupului si linistirea sufletului

Medicina alternativa reprezinta orice forma de practica ce nu se incadreaza in grila medicinei moderne conventionale. Aceasta acopera o gama larga de filosofii, abordari si terapii de vindecare. Majoritatea acestor tratamente si practici de vindecare/restabilire a starii de sanatate nu se predau in scolile medicale. Ca exemple de astfel de domenii putem enumera: acupunctura, dar si naturopatia sau homeopatia.

Cum actioneaza terapia Su-Jok?

La imbolnavire unda de “semnalizare” porneste din organul/partea afectata spre punctul corespunzator si il stimuleaza, punctul devenind dureros. In momentul stimularii de catre terapeut apare unda de vindecare (curativa) care exercita o actiune de redresare/normalizare asupra organului afectat.
Microacupunctura Su-Jok inseamna aplicarea de ace pe punctele locale sau proiectiile de la nivelul palmelor si/sau labei picioarelor, pavilioanelor urechiilor (auriculoterapie) in vederea restabilirii starii de sanatate.
Acesta procedura se poate combina si cu alte terapii precum masaj-reflexoterapie, cromoterapie, magnetoterapie, etc. cat si cu terapii alopate.


Masaj-reflexoterapie
se realizeaza prin presarea mecanica a unor zone, puncte pentru obtinerea unei stari de echilibru energetic.

Citește și:

Cromoterapia perimite abordarea mai multor boli, in special a celor corelate cu manifestari externe. Aplicarea acestei terapii impune colorarea punctelor vizate conform unor legi naturale.

Magnetoterapia datorita polaritatii magnetiilor folositi ajuta la tonifierea sau sedarea unor meridiane-organe ce prezinta disfunctii energetice.

Pentru detalii suplimentare puteti accesa site-ul oficial: www.centrulmedicalfocus.ro

Foto: Shutterstock.com

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.