Setari Cookie-uri

Energiile Pamantului: Beneficiile sanatoase ale mersului cu picioarele goale

Mersul descult te conecteaza la energiile Pamantului. Descopera informatii uluitoare despre beneficiile mersului cu picioarele goale.

Pamantul are o putere vindecatoare, iar impamantarea este medicamentul miraculos al speciei umane! Conectandu-te la energia pamantului, radicalii liberi, responsabili de aparitia bolilor, sunt neutralizati. Impamantarea este cea care ne protejeaza de campurile electromagnetice.

“Si nu uita ca pamantul se bucura sa-ti simta picioarele goale si vantul tanjeste sa se joace cu parul tau”. -Khalil Gibran


Image by Pexels from Pixabay

Nu avem timp sa ne bucuram de natura atat cat este si nici de vietile noastre atat cat sunt si cat mai sunt. Suntem pierduti printre tehnologii moderne, alergam printre betoane, respiram printre masinii. Incercam sa ne facem vietile noastre complicate si agitate cat mai simple si usoare - ne informeaza Garbo.ro. Avem o viata urbana in care abia mai simtim bucuria naturii si o facem mai ales atunci cand traversam parcurile poate prea aglomerate si condensate pentru pofta larga de natura pe care o ascundem in noi… Am uitat bucuriile pierdute de a merge desculti prin ploaie, de a ne bucura degetele cu placerea umeda a noroiului, de a simti sub picioare pamantul reavan, umed sau uscat, de a ne gadila talpile cu prospetimea si moliciunea ierbii, de a ne trece talpa piciorului peste pietre mai aspre, mai noi, mai colturoasem, mai cum e viata cateodata.

Citește și:

Nu avem o conectare naturala cu planeta care ne-a permis existenta decat daca ii permitem sa ne mangaie talpile, decat daca ii simtim pulsul mergand desculti prin miracolele pe care ea le-a harazit: nisip, piatra, roca, pamant, etc. Stiti insa, nu, cum a evoluat specia umana? Atingand zi de zi, dar zi de zi, pamantul. Neseparandu-si picioarele de pamant. Pamantul era cel mai bun medicament al omului din pestera. Stiti, nu, care este cea mai puternica sursa de antioxidanti de pe acest pamant? Este Pamantul insusi. Planeta insasi. Si stiti cum ne-am putea din nou intoarce catre noi insine si radacinile noastre? Pamantul insusi. Planeta insasi. Permitandu-ne sa ne conectam cu ea. Bucurandu-ne de ceea ce, in ciuda rautatilor si nedreptatilor pe care noi, fiintele umane, i le-am cauzat, ea inca ni le ofera.

Impamantarea, medicamentul miraculos al Omului din Pestera, dar si al omului modern

Una dintre cele mai impresionante demonstratii ale efectelor impamamantarii asupra corpului uman pe care il are asupra sangelui. In linkul acesta, poti vedea in dreapta paginii imagini alb-negru cu mostre de sange ale unor persoane diferite, prelevate inainte si dupa 40 de minute de impamantare. Mostrele au fost prelevate in timpul cercetarii efectuate de profesorul doctor Stephen Sinatra, un reputat cardiolog, nutritionist si expert in medicina integrativa. In imagini, poate fi observata decuplarea si fluidificarea celulelor sangelui.

Citește și:

Alte rezultate ale unor teste de sange similare pot fi observate in video-ul de mai jos, filmat in timpul conferintei Longetivity Now 2010. Rezultatele sunt prezentate de David Wolfe:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.