Setari Cookie-uri

Energiile Pamantului: Beneficiile sanatoase ale mersului cu picioarele goale

Mersul descult te conecteaza la energiile Pamantului. Descopera informatii uluitoare despre beneficiile mersului cu picioarele goale.

Impamantarea se refera la conectarea electrica cu Pamantul. “In momentul in care piciorul tau atinge Pamantul si te conectezi la pamant, fiziologia ta se schimba. O normalizare imediata incepe, o schimbare antiinflamatoare este declansata. Oamenii se inflameaza deoarece nu se conecteaza niciodata cu Pamantul, sursa electronilor liberi care pot neutraliza radicalii liberi din corp ce pot cauza boala si distrugere celulara.” , explica biofizicianul James Oschman, PhD, autor si reputat expert in medicina energetica, notiunea de impamantare (Earthing sau Grounding).

Pe site-ul Institutului de Earthing se explica efectele pe care acest proces al conectarii cu Pamantul il poate avea asupra omului. "Impamantarea genereaza o puternica si pozitiva schimbare in starea electrica a corpului si reface auto-vindecarea naturala si mecanismele de autoreglare. Stim ca Impamantarea permite un transfer de electroni (energia naturala, subtila a pamantului) in corp. Stim ca inflamatia este cauzata de radicalii liberi si ca radicalii liberi sunt neutralizati prin electroni de la orice sursa. Electronii sunt sursa puterii neutralizante a antioxidantilor.”

Citește și:

Care sunt beneficiile uimitoare ale Conectarii cu Pamantul?

Impamantarea are efecte vizibile asupra starii de bine si de sanatate a organismului. Toti cei care s-au conectat in mod constant la puterea vindecatoare a pamantului au declarat ca se simt in mod vizibil mai bine. Unul din efectele majore ale impamantenirii a fost un “sentiment al pacii” mai pronuntat. Totodata, aceste persoane au declarat ca se simteau mai calme, nivelele energetice atingeau normalitatea, iar durerea, acolo unde exista, se reducea. In momentul in care ne conectam cu Pamantul, efectele negative produse de utilizarea calculatorului sau a altor echipamente electrice de care suntem inconjurati zilnic se reduc pana aproape de eliminare.

Descopera continuarea articolului si informatii fascinante despre studii si beneficii privind mersul descult in articolul: Miracolul de a merge in picioarele goale. Conectarea la energia Pamantului by Garbo.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.