Setari Cookie-uri

6 Alimente care te intineresc!

Care sunt cele sase alimente ce ne aduc tinerete fara batranete?

Cu siguranta nu putem evita procesul de imbatranire, insa, cu un stil de viata sanatos si o alimentatie atent aleasa cu siguranta il putem incetini! Daca alegem cu cap alimentele pe care le consumam vom reusi sa evitam sau sa prevenim anumite boli, sa ne simtim mai energici si sa aratam mai bine!

Iata 6 alimente minune care ne mentin tineri!

CIOCOLATA

tinerete fara batranete

Image © Sxc.hu

Foarte important pentru sanatatea organismului nostru este ca sangele sa curga asa cum trebuie prin vene si artere. Putem avea parte de tinerete doar daca avem o circulatie perfecta! Din fericire, ciocolata contine flavanol din belsug, substanta ce mentine functia circulatiei la un nivel normal. Consumul de ciocolata ne ajuta sa prevenim bolile legate de circulatie, tensiunea arteriala, diabetul, dementa si suferintele legate de rinichi.

IAURT

O cana de iaurt contine bacterii benefice pentru organism ce ajuta la digerarea tuturor mancarurilor consumate peste zi. Mancand iaurt vom avea un sistem digestiv cu o functionare perfecta si un tract digestiv curat ca lacrima, evitand astfel problemele de sanatate (legate de digestie) ce pot aparea o data cu varsta. La fel, mult iubitul iaurt contine calciu si ne fereste de bolile oaselor precum osteoporoza. Da, o cana de iaurt pe zi inseamna tinerete!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.