Setari Cookie-uri

Laptisorul de Matca - ELIXIR al sanatatii si frumusetii

Laptisorul de matca este un elixir al stupului care trateaza numeroase afectiuni, de la bolile psihice pana la dezechilibrele hormonale.

Cura cu laptisor de matca este indicata pentru prevenirea bolii Alzheimer (in care s-a observat ca exista un nivel scazut de acetilcolina) si a tuturor formelor de dementa. Pentru aceste afectiuni se tin de trei ori pe an cure de 60 de zile, timp in care se administreaza cate 2 g de laptisor de matca zilnic.

Acest tratament este recomandat mai ales incepand cu varsta de 50 de ani, cand sistemul nervos incepe sa fie afectat de procesele degenerative.

laptisor de matca beneficii

2 Preventia cancerului

Laptisorul de matca crud contine o substanta numita 10-HDA (acid 10-hidroxi-2-decenoic), care are efecte exceptionale de prevenire si de combatere a celulelor canceroase cu diferite localizari.

Se recomanda 1-3 cure pe an, cu o durata de 60 de zile, timp in care se consuma cate un gram de laptisor crud de matca pe zi, alaturi de o dieta cat mai naturala.

In cancerele de san si de prostata, laptisorul de matca are un efect cu totul special, deoarece, pe langa efectul antitumoral direct, are si o actiune de reglare hormonala, foarte importanta in cancerele cu aceasta localizare.

Citește și:

3 Tulburari hormonale

Dupa varsta de 45 de ani, mai ales in cazul femeilor, se recomanda, de doua ori pe an, o cura cu laptisor de matca, cu o durata de doua luni, timp in care se consuma cate 1 g pe zi din acest remediu.[...]

More: Laptisorul de Matca - ELIXIR al sanatatii si frumusetii by Garbo.ro

Iti recomandam sa citesti si:

Laptisorul de matca, un elixir al tineretii tenului

Secretul tenului rasfatat: laptisorul de matca

5 masti cu propolis pentru sanatatea tenului

Tinerete fata batranete: 10 Tratamente naturiste care combat ridurile

Germenii - Miracol detoxifiant si remediu exceptional pentru slabit si vindecare

Cele 3 Super Diete de detoxifiere

Foto@sxc.hu

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.